Begrafenisvereniging Lutten

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Hardenberg

Wilt u ‘straks’ na uw overlijden in de gemeente Hardenberg verzekerd zijn van goede persoonlijke verzorging en een uitvaart zoals u die graag voor ogen hebt, dan is het voor u raadzaam om een lidmaatschap te overwegen van Begrafenisvereniging Lutten. Als lid van onze uitvaartvereniging kunt u op een zeer voordelige wijze gebruikmaken van dezelfde diensten bij een uitvaart als die u krijgt wanneer u een commerciële uitvaartverzekering heeft afgesloten. Voor de uitvaarten van onze leden werken wij samen met UGNA Uitvaartverzorging.

Contact

Overlijden melden. Bel dan direct met 0800-0242526.

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Telefoon: DLE Lutten: 050 409 20 54

info@begrafenisvereniginglutten.nl

uitvaartvereniging met uitvaartzorg door ugna

Waarom lid worden van Begrafenisvereniging Lutten?

Waarom is het voor u als inwoner van de gemeente Hardenberg voordelig om lid te worden van Begrafenisvereniging Lutten? Het is ons doel om op waardige en respectvolle wijze de uitvaarten van onze leden te verzorgen. Wij hebben geen winstoogmerk. En dat betekent dat wij in geval van overlijden van één van onze leden op professionele wijze de uitvaart in Hardenberg laten verzorgen. Er wordt dus geen geld uitgekeerd, maar de uitvaart wordt in natura verzorgd.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Geen premie, wel contributie

Als begrafenisvereniging verzorgen wij een persoonlijke uitvaart in Lutten, gemeente Hardenberg en omgeving voor onze leden. Dat doen wij geheel naar uw persoonlijke wensen en/of die van uw nabestaanden. Het voordeel van een lidmaatschap bij onze begrafenisvereniging is dat wij geen winst willen maken. Die werkwijze verschilt nogal van de werkwijze van commerciële uitvaartverzekeraars. Bij ons betaalt u daarom geen premie, maar contributie. Dat maakt de kosten voor lidmaatschap bij onze begrafenisvereniging aanzienlijk minder dan wat u zou betalen voor de premie bij een uitvaartverzekeraar. Dit kan door de goede afspraken die wij met UGNA hebben gemaakt.

Een kijkje bij Begrafenisvereniging Lutten

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap Begrafenisvereniging Lutten

U bent dus als lid van Begrafenisvereniging Lutten in gemeente Hardenberg aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering afsluit bij een uitvaartverzekeraar met winstoogmerk.. Bovendien kunt u voor de uitvaart dan ook gebruik maken van de aula die wij als begrafenisvereniging in Lutten tot onze beschikking hebben. Hiermee is een persoonlijk afscheid altijd gegarandeerd.

Contact opnemen met onze begrafenisvereniging

Wilt u in de gemeente Hardenberg lid worden van Begrafenisvereniging Lutten, of heeft u administratieve vragen of opmerkingen? Neem dan per e-mail contact op met info@begrafenisvereniginglutten.nl. Wilt u een overlijden melden? Neem dan contact op met UGNA Uitvaartverzorging met wie wij samenwerken. Daarvoor kunt u bellen met 0524 – 51 58 99. Als lid van Begrafenisvereniging Lutten bent u in Hardenberg en omgeving voor een persoonlijke uitvaart voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg