Crematie Coevorden

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Crematie in Coevorden door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke crematie in Coevorden

Tijdens de emotionele periode na het overlijden van een dierbare moeten er veel zaken geregeld worden, ook als uw hoofd daar helemaal niet naar staat. UGNA Uitvaartverzorging biedt daarom hulp en ondersteuning na het overlijden van uw dierbare. De dagen tot aan de crematie, en de crematie zelf, vormen de laatste herinneringen die u vormt. Daarom is een mooi afscheid dat precies bij uw dierbare past belangrijk.

Het regelen van de crematie

Tijdens die overweldigende periode na het overlijden van uw dierbare staat UGNA Uitvaartverzorging u te ondersteunen en te helpen met het nemen van beslissingen. Wij verzorgen een mooi en passend afscheid. Nadat u het overlijden van uw dierbare bij ons gemeld heeft komen wij meteen naar de overledene toe, ongeacht het tijdstip. Wij gaan samen met u aan tafel om te bespreken wat voor soort afscheid het best bij uw dierbare past. Wij bespreken dan alle mogelijkheden voor een crematie in Coevorden. Alle belangrijke onderwerpen komen voorbij.

Zo nemen wij onder andere de mogelijkheden tot het opbaren met u door. Dit kan bijvoorbeeld ook bij u thuis in Coevorden. Zo kunt u rustig afscheid nemen in een vertrouwde omgeving. Voor de crematie zelf zijn er ook vele mogelijkheden. Wij kennen alle opties en kunnen de keuze voor u daarom overzichtelijk maken.

crematie Coevorden

De crematie in Coevorden

Bij het overlijden moet er altijd een keuze gemaakt worden tussen begraven of cremeren. Wanneer u kiest voor een crematie maakt UGNA Uitvaartverzorging gebruik van ons extensief netwerk. Wij hebben contact met verschillende crematoria in Coevorden, waardoor u een locatie kunt kiezen die het best bij uw dierbare past.

Kiest u liever voor een crematoria buiten Coevorden? Ook dat is voor ons geen probleem. U kunt besluiten om de afscheidsbijeenkomst in het crematorium te houden, maar dit kan ook ergens anders als daar genoeg plaats is. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de afscheidsbijeenkomst in een sportclub plaats te laten vinden, of bij u thuis in Coevorden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De kosten van de crematie

Bij het regelen van de crematie verliezen wij de kosten niet uit het oog. We blijven het gehele proces helder en transparant, en bieden een kostenplaatje waarop alles gespecificeerd staat. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat u eerst belt met UGNA Uitvaartverzorging voordat u contact opneemt. Wij doen namelijk aangifte bij de gemeente van het overlijden, waarna u een overlijdensakte ontvangt. Deze akte heeft u nodig als u melding van overlijden wilt doen bij de uitvaartverzekering.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Neem dan contact op via 0800-0242526. Op dit nummer zijn wij 24 uur per dag te bereiken!

Neem contact op met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen van een crematie door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Wij verzorgen een passende crematie in Coevorden voor uw dierbare.

crematie in Coevorden