Bloemwerk By KrisZ

  • Meer dan 85 jaar expertise
  • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
  • Met iedere verzekering welkom
  • Keurmerk Uitvaartzorg
  • Klanttevredenheid 9,3
  • Vriendelijke tarieven

Bloemwerk UGNA in samenwerking met By Krisz

Zachtroze pioenrozen, bonte dahlia’s of juist het ingetogen wit van de magnolia… Bij een afscheid vertellen bloemen het verhaal van wie gemist wordt mee. Een gebaar van respect, een teken van liefde, een laatste groet.

Omdat rouwbloemwerk perfect moet zijn, werkt UGNA samen met een eigen bloemiste: Krista Peters-Harms van By Krisz. Krista is een ervaren vakvrouw met een grote passie voor het maken van rouwbloemwerk.
We zien dat veel nabestaanden graag gebruik maken van haar talent. En omdat zij, bescheiden als ze is, nooit zelf zal zeggen hoezeer ze gewaardeerd wordt, doen wij van UGNA dat: wij krijgen heel veel complimenten van nabestaanden voor haar prachtige bloemwerk.

rouwbloemwerk by krisz

Inspiratie voor rouwbloemen

Krista stelt zich graag aan u voor

‘Al twintig jaar werk ik als bloemiste. Na mijn afstudeerstage bij Lubbeman in Dalen mocht ik blijven, in een vaste baan. Daar werkte ik al regelmatig in opdracht van UGNA. Toen al vonden we elkaar in onze wens om met eersteklas bloemen zo mooi mogelijk rouwbloemwerk te maken.

Twee jaar geleden besloot ik om als zelfstandige verder te gaan. Werken met bloemen is en blijft mijn passie – en ik wilde dat graag vanuit mijn eigen werkruimte bij huis kunnen doen. Zo kan ik me volledig focussen op één bloemwerk, op de wensen van één klant. En toen meldde UGNA zich en gaf aan graag met mij in zee te willen…

Het maken van rouwbloemwerk is altijd maatwerk én mensenwerk. Geen bloemstuk is hetzelfde. In nauw overleg met de nabestaanden probeer ik in bloemen te laten zien wie de overledene is geweest. Met lievelingsbloemen of een favoriete kleur. Of door bloemen uit de eigen tuin of iets eigens in het bloemwerk te verwerken. De klompen die iemand altijd droeg, een suikerbiet van de eigen akker, het laatste breiwerkje, nog op de pennen….

Van de inkoop van de bloemen tot het aanleveren van het bloemwerk waar het moet zijn – bij de familie, het uitvaartcentrum of de aula -: ik verzorg zelf het volledige traject.  Ik werk alleen met dagverse bloemen die ik voor elke opdracht speciaal inkoop. En dan ga ik aan het werk, met al mijn passie en vakmanschap. En met mijn wens om ook dit bloemwerk weer zo mooi te maken als ik maar kan, met alle aandacht voor wie gemist wordt en de nabestaanden. Dat is zo fijn werken. Ik word daar simpelweg heel blij van…’

Wij brengen uw wensen voor rouwbloemwerk in kaart

De UGNA-uitvaartverzorger brengt uw wensen voor uw rouwbloemwerk graag over aan Krista. Heeft u vragen aan haar of wilt u zelf met haar overleggen? Dan kan dat natuurlijk ook. Uw uitvaartverzorger helpt u verder. Meer weten? Bel naar 0524-51 58 99 of mail naar info@ugna.nl

Volg By Krisz op social media voor meer inspiratie