Uitvaartzorg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Persoonlijke uitvaartverzorging tot het laatste afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is een moeilijke en zeker geen alledaagse gebeurtenis. Als een dierbare overlijdt moet er onverwacht veel geregeld worden. En dat in een tijd van groot verdriet. UGNA is de uitvaartonderneming die u vanaf het eerste moment na overlijden bijstaat in het nemen van beslissingen en om alles rond de uitvaart voor u te regelen. Zo kunt u op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare.

Over UGNA Uitvaartverzorging

UGNA is een uitvaartondernemer met ruim 80 jaar ervaring in de meest uiteenlopende tradities, religies en omstandigheden. Geen situatie is ons vreemd.

Een passend en stijlvol afscheid staat bij UGNA Uitvaartverzorging voorop. Tevreden nabestaanden zijn voor ons het allerbelangrijkst. Uitvaartonderneming UGNA is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Uitvaartzorg door Uitvaartverzorging UGNA

Uitvaartzorg bij begraven of cremeren

UGNA Uitvaartverzorging regelt ook de begrafenis of crematie. Er zijn drie opties met betrekking tot begraven worden. Dat kan op een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of begrafenisvereniging of op een natuurbegraafplaats. Iedereen mag kiezen waar hij of zij begraven wil worden. U bent niet gebonden aan een bepaalde gemeente. Ook voor het afscheid bij een crematie zijn er diverse opties. UGNA is een uitvaartondernemer met goede contacten bij crematoria in de regio. U kunt ervoor kiezen om hier de afscheidsbijeenkomst te houden, maar dat kan evengoed ook op een andere locatie, zoals bij u thuis of bij een sportclub

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over de uitvaartzorg van UGNA Uitvaartverzorging? Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart voor uw dierbare.

De uitvaart regelen

Direct na het overlijden komt u in een drukke periode terecht. UGNA is de uitvaartonderneming die u in deze tijd ondersteunt en u zoveel mogelijk uit handen neemt. Na het overlijden van uw dierbare gaan wij direct aan het werk om alles te regelen. Ook bespreken wij met u alle opties met betrekking tot de uitvaart. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Zo nemen we bijvoorbeeld de mogelijkheden met u door voor het opbaren van de overledene. Vaak kan dat ook thuis voor een afscheid in een vertrouwde omgeving. En er zijn eindeloos veel opties voor de uitvaart. Wij helpen u om keuzes te maken die echt bij uw dierbare passen.

Uitvaartzorg

Kosten van de uitvaart

UGNA Uitvaartonderneming let bij het regelen van de uitvaart altijd op de kosten die passen bij uw budget. U krijgt vooraf van ons een helder gespecificeerd kostenoverzicht. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken voor een soepel verloop van het afscheid. Heeft u een uitvaartverzekering? Wij innen uitvaartverzekeringen van vrijwel alle verzekeraars.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.