Uw uitvaartwensen

  • Meer dan 85 jaar expertise
  • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
  • Met iedere verzekering welkom
  • Keurmerk Uitvaartzorg
  • Klanttevredenheid 9,3
  • Vriendelijke tarieven

Wensenboekje

Kent uw familie uw uitvaartwensen?  In het Wensenboekje van UGNA Uitvaartverzorging kunt u aangeven wat uw wensen rond uw uitvaart zijn. Zo helpt u uw nabestaanden met het vormgeven van de uitvaart zoals ú die wenst en biedt u hen rust en duidelijkheid.

In het Wensenboekje vermeldt u uw persoonlijke gegevens, geeft u informatie over uw uitvaartverzekering en testament en beschrijft u uw uitvaartwensen. U kunt het boekje kosteloos aanvragen: telefonisch binnen kantooruren of via het contactformulier op deze website.

Persoonlijk dossier

Wilt u uw uitvaartwensen ook schriftelijk bij ons vastleggen? Dat kan. Wij maken dan op basis van een uitgebreid gesprek een persoonlijk dossier voor u aan, waarvan u een afschrift ontvangt. Een van de onderdelen van dit dossier is een gedegen kostenoverzicht, zodat u ook in financieel opzicht weet waar u aan toe bent. Vanzelfsprekend kunt u uw wensen te allen tijde aanpassen.

Een afscheid zoals u dat wenst

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact met ons op via 0524 – 51 58 99, of stuur een e-mail naar info@ugna.nl. Wij vertellen u graag hoe wij samen met u een passende uitvaart regelen in geval van het overlijden van een dierbare.