Begrafenis Coevorden

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Begrafenis in Coevorden door UGNA uitvaartverzorging

Een persoonlijke begrafenis in Coevorden

De periode van het overlijden van een dierbare tot aan de begrafenis is een heftige tijd waarin bovendien veel beslissingen genomen moeten worden. Dit is zeker niet makkelijk. UGNA Uitvaartverzorging begrijpt dat, en biedt daarom hulp en ondersteuning na het overlijden van een dierbare. De dagen tot de begrafenis en de begrafenis zelf zijn de laatste herinnering die u heeft. Wij helpen daarom met het regelen van een begrafenis die echt bij uw dierbare past.

De begrafenis regelen

De tijd na het overlijden is erg overweldigend. Vandaar dat wij u ondersteunen en zo veel mogelijk hulp bieden. Nadat u het overlijden van uw dierbare bij ons gemeld heeft komen wij direct naar de overledene toe, 24 uur per dag. Wij gaan dan met u om tafel om de mogelijkheden van een begrafenis in Coevorden met u te bespreken. Alle belangrijke onderwerpen komen hier dan ter sprake, zodat duidelijk wordt wat voor soort begrafenis bij uw dierbare past.

begrafenis coevorden uitvaartcentrum

Zo nemen wij bijvoorbeeld de mogelijkheden door voor het opbaren, want in veel gevallen ook thuis in Coevorden kan. Dan kunt u rustig en in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Voor de begrafenis zelf zijn er ook eindeloos veel opties. Wij kennen alle mogelijkheden en kunnen de keuzes daarom overzichtelijk maken voor u.

Het begraven in Coevorden

Bij het overlijden moet de keuze gemaakt worden tussen begraven en cremeren. Wanneer u kiest voor begraven zijn er drie mogelijke soorten begraafplaats: een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of begrafenisvereniging of een natuurbegraafplaats. Wanneer daar een voorkeur voor is kan er ook gekozen worden voor een begraafplaats buiten Coevorden. U bent namelijk niet plaatsgebonden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De kosten van de begrafenis

Wij houden natuurlijk altijd rekening met de kosten. Wij blijven het gehele proces transparant over de kosten, en u krijgt altijd een helder kostenplaatje waarop alles gespecificeerd staat. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Bel voordat u contact opneemt met de uitvaartverzekering eerst met UGNA Uitvaartverzorging. Wij doen namelijk aangifte bij de gemeente Coevorden van het overlijden waarna u de overlijdensakte ontvangt. Deze heeft u nodig om de melding bij de uitvaartverzekering te doen. Wij innen uitvaartverzekeringen van vrijwel alle verzekeraars.

Overlijden melden?

Wilt u een in Coevorden overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke begrafenis door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende begrafenis in Coevorden voor uw dierbare.

Keurmerk SKU