Rond de uitvaart

  • Meer dan 85 jaar expertise
  • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
  • Met iedere verzekering welkom
  • Keurmerk Uitvaartzorg
  • Klanttevredenheid 9,3
  • Vriendelijke tarieven

Het drukwerk

De uitvaartverzorgers van UGNA werken met een album met voorgedrukte kaarten in verschillende vormen en formaten, waaruit u een keuze kunt maken.

Bij de vormgeving van de rouwkaart zoeken we met u naar een afbeelding, die kenmerkend is voor het leven van de overledene. Zo wordt de kaart persoonlijk – en veel meer dan een aankondiging. Denkt u daarbij aan een foto of fotocompilatie van de overledene of van zijn huis, zijn hobby – of aan een afbeelding van een landschap of een bloem.
UGNA heeft een eigen drukkerij, Memento, waardoor maatwerk en snelle levering vanzelfsprekend zijn.

De uitvaartkist

Uitvaartkisten zijn verkrijgbaar in vele materialen, kleuren en prijsklassen. UGNA Uitvaartverzorging heeft ook de levering van uitvaartkisten in eigen beheer. Daardoor biedt UGNA u maatwerk. Een andere kleur of handgreep, andere bekleding? Dat kan.

Onze uitvaartverzorgers leggen u alle mogelijkheden voor – en helpen u bij uw keuze. In onze collectie tonen we u ons assortiment basiskisten, massieve, duurzame en bijzondere kisten en kistaccessoires.

Vervoer

UGNA beschikt over meerdere stijlvolle, donkergrijze Mercedes-rouwauto’s. Ook kunnen we rouwauto’s in een andere kleur voor u verzorgen.

UGNA onderkent het belang van een modern en betrouwbaar wagenpark. Alleen daarmee kunnen we uitstekend en verzorgd vervoer aan u garanderen.

De afscheidsbijeenkomst

Vóór de begrafenis of crematie kunt u afscheid nemen van uw dierbare tijdens een afscheidsbijeenkomst. Deze bijeenkomst kan gehouden worden in de aula van een begraafplaats of crematorium, maar ook in een kerk, een buurthuis, de sporthal of elke andere locatie die bij het leven van de overledene past. Ook bij het vormgeven van de uitvaart is veel mogelijk: zelfgekozen (live-)muziek, een spreker, een powerpoint-presentatie…

Steeds vaker wordt een intense gebeurtenis zoals een uitvaart vastgelegd in een sfeervolle foto- of videoreportage. Gespecialiseerde vakfotografen weten de vele bijzondere momenten integer in beeld te vangen – en doen hun werk onmerkbaar.

Na de afscheidsbijeenkomst kunt u de aanwezigen uitnodigen om na te praten. U kunt hen koffie met een broodje, cake of koek aanbieden, maar er zijn meer cateringmogelijkheden – passend bij het leven van de overledene. UGNA Uitvaartzorg adviseert u ook daarover graag.