Rouwkaart bestellen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Rouwkaarten bestellen bij UGNA Uitvaartverzorging

Een blijvende herinnering

Wanneer u van plan bent om rouwkaarten te kopen is het belangrijk om goed na te denken hoe u wilt dat deze eruit zien. De rouwkaart is voor veel mensen namelijk een laatste blijvende herinnering aan uw dierbare. Daarom wordt dan ook in veel gevallen de beslissing genomen om de kaart te bewaren. Dan is een standaard tekst niet toepasselijk om de persoonlijkheid van uw dierbare op deze herinnering te reflecteren.

Als u rouwkaarten gaat kopen moet u hier dus rekening mee houden. Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u niet alleen terecht om de rouwkaarten te bestellen, maar wij kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden voor de tekst en de afbeelding op de rouwkaart.

De rouwkaarten van UGNA Uitvaartverzorging

Bij UGNA Uitvaartverzorging hebben wij een eigen drukkerij voor rouwkaarten waardoor snelle levering mogelijk is. Wij kijken samen met u naar wat uw dierbare echt bijzonder maakte. Vervolgens stellen we vast hoe we dit kunnen verwerken op de rouwkaart. Wij maken geen gebruik van standaardteksten, zodat de kaart echt de persoonlijkheid van uw dierbare reflecteert. De kaart is immers meer dan een aankondiging van de uitvaart, het is een blijvende herinnering aan uw overleden dierbare. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • een foto van uw dierbare
 • een afbeelding die een hobby representeert
 • een fotocompilatie van meerdere foto’s
 • een afbeelding van de natuur of bloemen
 • een persoonlijk gedicht geschreven door een nabestaande

Wij adviseren u bij het maken van de rouwkaarten, en u kunt vervolgens meteen bij ons de rouwkaarten bestellen.

rouwkaart bestellen

Andere services van UGNA Uitvaartverzorging

Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u niet alleen terecht om rouwkaarten te kopen. Wij kunnen u helpen met het regelen van de uitvaart van uw dierbare. U komt namelijk in een heel emotionele periode terecht, waarbij u bovendien ook nog eens een tal van beslissingen moet maken. Wij begrijpen dat dat niet makkelijk is. Daarom kijken we samen naar de mogelijkheden voor het organiseren van een mooie uitvaart die precies bij uw dierbare past, en nemen wij u hierbij zoveel mogelijk zaken uit handen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u direct rouwkaarten kopen, of heeft u liever wat meer informatie over de rouwkaarten of de andere mogelijkheden die UGNA Uitvaartverzorging biedt?

Neem dan contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Bij ons kunt u de mooiste rouwkaarten bestellen die de persoonlijkheid van uw dierbare echt weergeven.

uitvaartverzorging