Uitvaartvereniging de Laatste Eer in De Krim

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Hardenberg

Zoekt u een uitvaartverzorger in de Gemeente Hardenberg? Neem dan contact op met UGNA, uitvaartverzorger van uitvaartvereniging De Laatste Eer in De Krim.

Nieuws

Contact

Overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526.

Adres Aula:
Parallelweg 39A De Krim, 7782 PE

Aulabeheer:
Mw. J. van Eck  06-21647749  b.g.g.  mw. A. Vetker-Kerssies 06-50204126

Informatie over lidmaatschap en Ledenadministratie:
Mw. F. Bakhuizen 06-19584491

Mailadres uitvaartvereniging:
adm.dledekrim@gmail.com

Voorzitter:
mw. A. Vetker- Kerssies 06-50204126

Word Lid bij Uitvaartzorg Borger Doorn bij Uitvaartvereniging Borger en Omstreken

Uitvaartvereniging De Laatste Eer heeft als vereniging geen winstoogmerk, maar heeft als doel om voor haar leden een uitvaart op maat te kunnen bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Onderstaand leest u meer over wat Uitvaartvereniging De Laatste Eer in de Krim voor u kan betekenen. U kunt ook direct contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging voor informatie en advies via onderstaande contactgegevens.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Contributie in plaats van premie

Uitvaartvereniging De Laatste Eer is een vereniging met leden. Namens onze vereniging verzorgt UGNA Uitvaartverzorging de persoonlijke uitvaarten van onze leden in Hardenberg en omgeving. Begrafenis of crematie? Als lid van onze vereniging wordt uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen uitgevoerd. Het grote voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat een vereniging dus zonder winstoogmerk werkt. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u bij ons geen premie, maar een contributie. Van deze contributie wordt de uitvaart betaald. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn daardoor aanzienlijk lager dan kosten van een uitvaartverzekering.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging De Laatste Eer

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap uitvaartvereniging De Laatste Eer

Zoals gezegd, bent u in Hardenberg met een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging De Laatste Eer in de Krim veel voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering heeft bij een commerciële uitvaartonderneming. Voorwaarde is wel dat u in de omgeving van Hardenberg moet wonen om lid van onze uitvaartvereniging te kunnen worden. Is dat het geval? Dan krijgt u als verenigingslid hetzelfde basis dienstenpakket als bij een ‘gewone’ uitvaartonderneming. Bovendien kunt u dan gebruik maken onze sfeervol ingerichte aula in De Krim voor het opbaren van uw dierbare. U krijgt dan een sleutel zodat u de overledene elk moment van de dag kunt bezoeken. Ook als er geen lidmaatschap van de uitvaartvereniging is, kan men gebruik maken van de aula van onze uitvaartvereniging. Een uitvaartdienst in deze aula is mogelijk met kleine groepen tot ongeveer 30 personen, zodat in intieme sfeer kan afscheid genomen worden.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging De Laatste Eer

Wilt u in Hardenberg lid worden van Uitvaartvereniging De Laatste Eer in De Krim, een overlijden melden, of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met UGNA Uitvaartverzorging. Daarvoor kunt u bellen met 0524 – 51 58 99. Of stuur een e-mail naar info@ugna.nl. Als lid van Uitvaartvereniging De Laatste Eer, De Krim bent u in Hardenberg voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg