Uitvaartkisten

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA Uitvaartverzorging helpt bij de keuze tussen uitvaartkisten voor uw overleden dierbare

Grafkisten van UGNA Uitvaartverzorging

Bij het overlijden van uw dierbare komt u in een moeilijke, emotionele periode terecht waarin veel keuzes gemaakt moeten worden. Een van die beslissingen is kiezen tussen de verschillende uitvaartkisten waarin uw dierbare begraven of gecremeerd kan worden.

Om deze keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, nemen onze uitvaartverzorgers voorbeelden van verschillende grafkisten mee. Ook is het mogelijk om u alvast te oriënteren via de site. Daar presenteren wij een selectie van de grafkisten die wij kunnen bieden. Deze uitvaartkisten kunnen helemaal naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld met een ander materiaal, door de kleur te veranderen, of door een andere bekleding.

Bijzondere grafkisten

Uitvaartkisten waarin dierbaren begraven of gecremeerd worden kunnen de persoonlijkheid van de overledene op verschillende manieren reflecteren. Dat kan bijvoorbeeld door de kleur van de kist te veranderen naar de favoriete kleur van de overledene. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen duurzame uitvaartkisten. Er wordt tegenwoordig vooral gekozen voor eikenhout gefineerde grafkisten. Echter wordt hierin wel gebruik gemaakt van lijm die niet goed is voor het milieu.

Als uw dierbare zich veel bezig hield met het milieu kan een duurzame kist dan wellicht beter passen. Deze worden van alleen maar duurzame materialen gemaakt. Ook bestaan er mogelijkheden om zelf grafkisten te maken, of uitvaartkisten maken van materialen die voor het overlijden dienden als boekenkast. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op, wij informeren u graag.

uitvaartkisten

Accessoires voor uitvaartkisten

Natuurlijk kunnen uitvaartkisten ook gespecialiseerd worden door het toevoegen van accessoires. Zo kan de bekleding van uitvaartkisten naar wens aangepast worden. Ook kunnen bijvoorbeeld de handgrepen van grafkisten ook aangepast worden. Deze kleine details kunnen grafkisten veel persoonlijker laten voelen. Het is verder ook mogelijk om de uitvaartkist van buiten te laten bekleden met een zachte stof. Dit maakt het aantrekkelijk om de kist aan te raken. Deze “aaikist” is bijvoorbeeld fijn voor kleine kinderen, die zo afscheid kunnen nemen door een dierbare nog even “aan te raken”.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verschillende soorten grafkisten? Of wilt u de hulp van UGNA Uitvaartverzorging bij het regelen van de uitvaart van uw overleden dierbare?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Wilt u het overlijden van uw dierbare bij ons melden? Dan kunt u bellen naar 0800-0242526. Op dit nummer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij helpen u bij het kiezen van een uitvaartkist die bij de persoonlijkheid van uw overleden dierbare past.

uitvaartkisten