Rouwauto

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Het laatste vervoer van uw dierbare in een rouwauto van UGNA Uitvaartverzorging

De rouwauto van UGNA Uitvaartverzorging

De rouwauto is een belangrijk vervoermiddel, want het verzorgt de laatste rit van uw overleden dierbare. UGNA Uitvaartverzorging maakt in principe gebruik van een stijlvolle donkergrijze Mercedes rouwauto die aan de laatste eisen voor rouwauto’s voldoet. De rouwauto’s in ons wagenpark staan ter beschikking om de overledene en nabestaanden te vervoeren. Ook zijn er opties voor bijzonder rouwvervoer, of om een speciale route te nemen langs de plekken die belangrijk waren voor uw dierbare.

Rouwauto in kleur

Naast de traditionele zwarte of donkergrijze rouwauto komt het ook steeds vaker voor dat nabestaanden vragen om een rouwauto in kleur. Het gaat dan voornamelijk om de kleuren blauw en bordeaux rood. Deze mogelijkheid wordt ook geboden door UGNA.

Het kan ook zo zijn dat u de bloemen van de uitvaart mee wilt vervoeren. Dat kan in een speciale bloemenauto. Dit is een open rouwwagen waarbij de bloemen te zien zijn. Hierover kunt u natuurlijk altijd bij ons informeren.

rouwauto

Andere vormen van rouwvervoer

De rouwauto is niet de enige manier om de overledene naar de laatste rustplaats te vervoeren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor rouwvervoer die precies bij de persoonlijkheid van de overledene passen. Zo is rouwvervoer bijvoorbeeld mogelijk:

 • lopend, met een speciale loopkoets
 • per fiets
 • met paard en wagen
 • op de zijspan van een motor
 • in een oldtimer of andere speciale rouwauto

Voor alles wat u kunt bedenken is er hoogstwaarschijnlijk een mogelijkheid. Bij UGNA Uitvaartverzorging helpen wij u met het kiezen van het rouwvervoer dat precies bij uw dierbare past.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Het rouwvervoer van een kind

Het overlijden van een kind ligt extra gevoelig. De gewone rouwwagen is vaak veel te groot, waardoor het rouwvervoer onpersoonlijk aan kan voelen. Daarom is er een speciale rouwwagen voor kinderen. Hierin kunnen de ouders en broertjes en zusjes eventueel ook in meerijden. Het interieur van deze rouwwagen is standaard Winnie de Pooh, maar kan naar wens aangepast worden.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Kosten van het rouwvervoer

Bij een bijzondere rouwwagen kunnen de kosten oplopen. Wij zijn altijd open en helder over alle kosten, en houden hierbij rekening met uw wensen. Wij stellen een kostenplaatje voor u op waarop alle kostenposten gespecificeerd staan. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de rouwauto of ander rouwvervoer van UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. UGNA Uitvaartverzorging zorgt voor rouwvervoer dat bij uw dierbare past.

rouwauto