Professionele uitvaartfoto’s van de uitvaartfotograaf voor een duurzame herinnering

Zodra een dierbare komt te overlijden, breekt er een donkere periode in het leven aan. Een tijd van rouw, verdriet en bezinning. Juist in deze tijd kunnen er ook mooie momenten ontstaan, momenten van samenzijn en gezamenlijke troost. Dit is vooral tijdens de uitvaart van groot belang. Het moment van daadwerkelijk afscheid nemen. Om ervoor te zorgen dat dit moment een bijzondere plek krijgt, kunnen professionele uitvaartfoto’s van een uitvaartfotograaf de oplossing bieden. UGNA uitvaartzorg vertelt u er meer over.

Hoe uitvaartfotografie u kan helpen

Tijdens het afscheid bij een uitvaart kunnen de emoties zo intens zijn en zo hoog oplopen dat dierbare momenten vaak aan ons voorbij kunnen gaan. Momenten tijdens een uitvaart die juist troost kunnen bieden, worden dan ook vaak gemist. Vaak zijn dat momenten van verbinding en connectie, liefde en warmte. Uitvaartfotografie kan ervoor zorgen dat deze momenten vastgelegd worden. Denk hierbij maar aan eenvoudige maar betekenisvolle momenten van een hand op een schouder of een innige omhelzing. Allemaal mooie momenten van steun die door een uitvaartfotograaf vastgelegd kunnen worden.

Hoe lang duurt een uitvaart geregeld door UGNA?

Voor iedereen

Een veelgehoorde misvatting is dat uitvaartfotografie er vooral is voor kinderen. Alhoewel het voor kinderen zeker een mooie toevoeging kan zijn in zo’n tijd, is dat voor volwassenen zeker niet anders. Ook jongeren, volwassenen en zelfs ouderen geven aan dat de foto’s van een uitvaart hen enorm helpt om het verlies te verwerken en hun leven weer op te pakken. Dit komt voornamelijk doordat een uitvaartfotograaf zorgt voor blijvende herinneringen in een tastbare vorm.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

  • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
    Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

    Dennis & Myrthe

Een persoonlijke keuze

Als het aankomt op de keuze of u wel of niet voor uitvaartfotografie kiest, is natuurlijk een persoonlijke keuze. Hierbij is er dan ook geen sprake van goed of fout. Veel mensen vragen zich dan ook af of het wel iets voor hen is. Het is voor veel mensen dan ook onduidelijk wat het precies inhoudt. Doordat het er tijdens het geregeld rondom een uitvaart vaak bij in schiet, is er later vaak sprake van spijt als er geen foto’s zijn gemaakt. Het advies is dan ook om hier goed bij stil te staan en over na te denken. Zo voorkomt u dat u achter misschien spijt krijgt dat u de uitvaart van een overleden dierbare niet vast hebt laten leggen.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van uitvaartfotografie? UGNA Uitvaartzorg staat voor u klaar. Stel uw vragen gerust via het contactformulier, dan ontvangt u zo snel mogelijk onze reactie.

Keurmerk SKU