Online Condoleance

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Online condoleren bij UGNA Uitvaartverzorging

Condoleance toont medeleven met nabestaanden

Met een condoleance toont u uw medeleven aan de nabestaanden die afscheid hebben genomen van een dierbare persoon. Voor veel mensen vormt condoleren bij een overlijden een hoge drempel. Ze weten vaak niet goed hoe ze hun medeleven moeten overbrengen. Toch is de behoefte aan condoleren er vaak wel. UGNA Uitvaartverzorging heeft een online condoleance register waarop mensen hun medeleven kunnen tonen.

Een condoleance biedt troost

Mensen die iemand verloren zijn, voelen vaak behoefte aan steun. Ze waarderen het medeleven dat ze van anderen mogen ontvangen. Het helpt bij de rouwverwerking.

Vrienden en familie voelen altijd de behoefte om te condoleren. Maar soms komt een condoleance uit onverwachte hoek. Als blijkt dat mensen van wie u het niet direct verwacht een condoleance overbrengen, biedt dat extra steun. Ook bij minder hechte contacten is het tonen van medeleven heel gebruikelijk.

online condoleance

Manieren van condoleren

Er zijn vele manieren om een condoleance over te brengen. Een persoonlijk bezoek aan de nabestaanden wordt meestal zeer op prijs gesteld. Maar een kaartje sturen of een belletje doen biedt ook veel steun. En in de tijd van nu is een online condoleance ook heel gebruikelijk geworden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Online condoleren

Na afloop van een afscheidsbijeenkomst is er niet altijd de tijd en de ruimte om uitgebreid te condoleren. Via de website van UGNA Uitvaartverzorging kunnen nabestaanden ook online condoleances in ontvangst nemen. Mensen kunnen voor hun condoleance rustig te tijd nemen om hun woorden te formuleren. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Alle verschillende reacties en steunbetuigingen die in het online condoleanceregister verschijnen vormen samen een mooi persoonlijk monument voor de overledene aan de nabestaanden.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Online condoleren neemt drempel weg

Het grote voordeel van online condoleren is dat het een drempel wegneemt. Niet alle nabestaanden kennen de mensen uit het netwerk van de overledene. Dat maakt condoleren soms ongemakkelijk. Wat moet je immers zeggen? Ook biedt online condoleren de ruimte voor het ontvangen van waardevolle en hartverwarmende condoleances uit onverwachte hoek.

Ook familie en vrienden die te ver weg wonen kunnen met een online condoleance hun medeleven tonen. En, zeker niet onbelangrijk, nabestaanden kunnen reageren op een online condoleancetekst.

Contact met UGNA UItvaartverzorging

Wilt u weten meer weten over online condoleren bij overlijden?

Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een online condoleance.

online condoleance