Crematie Westerbork

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Crematie in Westerbork door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke crematie in Westerbork

Afscheid nemen van een dierbare is een zware, emotionele gebeurtenis. U moet daarbij ook nog eens ontzettend veel zaken regelen met betrekking tot de crematie in Westerbork, terwijl u daar misschien eigenlijk helemaal niet aan toe bent. UGNA Uitvaartverzorging biedt ondersteuning en helpt u bij het nemen van de moeilijke beslissingen.

Zo regelen we samen een crematie die echt reflecteert hoe uw dierbare was. Wij komen direct naar u toe in Westerbork wanneer u het overlijden van uw dierbare bij ons meldt. Dit kan 24 uur per dag. Wij overleggen dan samen met u over de zaken die geregeld moeten worden. Door ons gesprek komen wij erachter wat uw dierbare zo bijzonder maakte, en wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat de crematie zijn of haar persoonlijkheid uitstraalt.

Een crematie regelen in Westerbork

Wanneer u kiest voor een crematie in plaats van een begrafenis nemen wij contact op met een van de crematoria in Westerbork en de omgeving. Doordat er verschillende locaties zijn kunt u kiezen voor een optie die precies bij de wensen van u, en uw dierbare, past. Zo kunt u bijvoorbeeld de beslissing nemen om de afscheidsbijeenkomst in het crematorium te houden, maar dat hoeft niet.

In principe kan de bijeenkomst overal gehouden waar genoeg plaats is, met toestemming van de eigenaar van de locatie natuurlijk. Ook kunt u ervoor kiezen om de afscheidsbijeenkomst gewoon bij u thuis in Westerbork te houden.

crematie westerbork

Vervoer en verzorging van de overledene

Wij vervoeren de overledene altijd in onze eigen rouwauto naar de locatie die uw voorkeur heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opbaren van de overledene. Dit kan bijvoorbeeld op locatie, maar ook gewoon thuis in Westerbork. Ook het opbaren kan gewoon thuis zodat familie en vrienden langs kunnen komen om in een vertrouwde omgeving afscheid te nemen, maar dit kan ook in het crematorium. Steeds meer crematoria bieden de mogelijkheid om de overledene 24 uur per dag te bezoeken.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De kosten van een crematie

Wij houden natuurlijk altijd rekening met de kosten. Wij blijven transparant en voorzien u altijd van een kostenplaatje waarop alles gespecificeerd staat. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Let erop dat u eerst belt met UGNA voordat u contact opneemt met de uitvaartverzekering. Wij doen namelijk aangifte van het overlijden bij de gemeente waarna u een overlijdensakte krijgt. Deze akte is nodig voor het melden van het overlijden bij de verzekering.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Passende en persoonlijke uitvaart regelen

Een uitvaart moet natuurlijk passend en persoonlijk zijn. Wij kunnen een uitvaart op veel locaties voor u regelen, in een kerk uiteraard, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in de kroeg, in een winkel of op een sportlocatie. Wij regelen alles rondom de uitvaart voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over een crematie in Westerbork geregeld door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen we een crematie die precies bij uw dierbare past.

crematie westerbork