Urn bestellen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Bestel uw urnen online bij UGNA Uitvaartverzorging

Online passende urn kopen

UGNA Uitvaartverzorging verzorgt voor u een mooie en persoonlijke passende crematie van uw dierbare die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode.

Dat geldt ook voor de periode na de crematie. In de dertig dagen wettelijk verplichte bezinningsperiode kunt u uitgebreid bedenken welke asbestemming de as van de overledene krijgt. Een van de mogelijkheden is het bewaren van de as in een urn. Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u een urn kopen. Wij hebben een zeer ruime keuze aan urnen die passen bij elke situatie en elke persoon. U kunt de urnen online bestellen.

Welke urn kiezen?

In een urn bewaart u (een deel) van de as van een overleden dierbare. Urnen zijn er in vele soorten, maten en materialen. Wij geven u een aantal tips voor hoe u uw keuze kunt maken.

Zo is het altijd goed om alvast na te denken over de plek die de urn krijgt. Zet u de urn buiten? Dan adviseren wij u een biologisch afbreekbare urn of een natuurstenen urn. Een natuurstenen urn gaat lang mee omdat deze van vrijwel onverwoestbaar edelsteen, graniet of marmer is gemaakt.

urn bestellen

Biologisch afbreekbare urnen

Wie duurzaamheid belangrijk vindt en het milieu zo min mogelijk wil belasten, kiest voor een biologisch afbreekbare urn. Deze urnen zijn opgebouwd uit organische materialen en zijn daarmee 100% afbreekbaar. Er is ook biologisch afbreekbare urn die langzaam oplost in water. Ook deze urn is niet schadelijk voor het milieu.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Kleur, vorm en inhoud van de urn

Kies voor een urn die past bij hoe uw dierbare tijdens zijn of haar leven was. Is de kleur voor u belangrijk? Let dan op dat veel urnen met de hand gemaakt zijn en dat de kleuren kunnen afwijken van de kleur die u online ziet. Ook de vorm van de urn is belangrijk.

Hij moet namelijk passen op de plek die u als bestemming in gedachten heeft. En houdt ook rekening met de grootte van de urn. Voor alle as van de overledene heeft u een urn van minimaal 3,5 liter inhoud nodig. Willen meerdere nabestaanden een deel van de as bewaren? Kies dan bijvoorbeeld voor meerdere kleine urnen, of een serie grotere en kleinere urnen.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Online urn kopen

In de webshop van UGNA Uitvaartverzorging op deze website ziet u een overzicht van ons aanbod urnen. U kunt de urn uiteraard online bestellen. Deze wordt dan bij u thuisbezorgd. Wij kunnen u ook helpen met het vullen van de urn(en). Dat horen wij dan graag van u.

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het kopen van onze urnen en hoe het online bestellen van een urn in zijn werk gaat?

Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl.

bestellen urnen