Uitvaartvereniging Memento Mori – Zuidwolde Drenthe

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Voordelige uitvaart in natura in Zuidwolde

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de gemeente De Wolden in Drenthe? Wordt dan lid van Uitvaartvereniging Memento Mori. Daarmee kunt u gebruik maken van dezelfde diensten bij een uitvaart als met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming, maar dan veel goedkoper. In samenwerking met UGNA Uitvaartverzorging verzorgen wij de uitvaart van onze leden in de omgeving Zuidwolde.

Contact

Overlijden melden? Bel dan direct met 0800-0242526

Uitvaartvereniging Memento Mori
Braamskamp 13, 7921 HA Zuidwolde
info@uitvaartvereniging-zuidwolde.nl

Aulabeheer
06-16160117 en b.g.g 06-21975998.

Word lid bij uitvaartvereniging Memento Mori Zuidwolde

Uitvaartvereniging Memento Mori bestaat sinds 1928 en komt voort uit zogenoemd ‘nabuurschap’. Sinds de invoering van de Wet Toezicht Natura Uitvaart Verenigingen bieden wij onze leden in De Wolden een verzorgingspakket aan in natura. Commerciële overwegingen spelen bij ons geen rol, waardoor u duizenden euro’s voordeliger uit bent. Onderstaand leest u meer over Uitvaartvereniging Memento Mori in Zuidwolde. U kunt ook direct contact opnemen voor informatie en advies via onderstaande contactgegevens.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Voordelen van Uitvaartvereniging Memento Mori

U bent in De Wolden dus met een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging Memento Mori aanzienlijk goedkoper uit dan met een uitvaartverzekering van een uitvaartonderneming. Voorwaarde is wel dat u in de omgeving van De Wolden in Drenthe moet wonen om lid te kunnen worden. U krijgt als lid hetzelfde basis dienstenpakket als bij een uitvaartonderneming. Bovendien kunt u gebruikmaken van ons eigen uitvaartcentrum naast de algemene begraafplaats. Tijdens de opbaarperiode kunt u elk moment van de dag een bezoek brengen om persoonlijk afscheid te nemen van uw geliefde. Ook de rouw/herdenkingsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, kan in de aula van ons uitvaartcentrum plaatsvinden. De capaciteit van de aula bedraagt 200 personen.

Een kijkje bij Uitvaartvaartcentrum Memento Mori

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Jaarlijkse contributie in plaats van premie

Als uitvaartvereniging in De Wolden hebben wij leden. Uitvaartvereniging Memento Mori in Zuidwolde verzorgt de uitvaart van onze leden in de omgeving. Begrafenis of crematie? Als lid van onze vereniging verzorgen wij uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen. Voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat wij zonder winstoogmerk werken. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u bij ons dus geen premie, maar een contributie. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn aanzienlijk lager dan de kosten van een uitvaartverzekering. Dat komt doordat wij met zeer betrokken vrijwilligers werken. Dat doen wij ook bij Uitvaartvereniging Memento Mori in Zuidwolde.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging

Wilt u lid worden van Uitvaartvereniging Memento Mori in Zuidwolde, een overlijden melden, of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met onze vereniging. Dan kan door te bellen met 0528-522125, of 0800-024 25 26. U kunt ook een e-mail sturen naar info@uitvaartvereniging-zuidwolde.nl. Als lid van Uitvaartvereniging Memento Mori in Zuidwolde bent u voor een persoonlijk verzorgde uitvaart in De Wolden voordeliger uit dan bij een uitvaartonderneming.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg