Uitvaartvereniging Zuidlaren

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Tynaarlo

Zoekt u voor een begrafenis of crematie en een uitvaartverzorger in de gemeente Tynaarlo?
Neem dan contact op met UGNA, uitvaartverzorger van uitvaartvereniging Zuidlaren. Uitvaartvereniging Zuidlaren heeft geen winstoogmerk, maar heeft als doel om voor haar leden een uitvaart op maat te kunnen bieden tegen zo laag mogelijke kosten.
In samenwerking met UGNA Uitvaartverzorging verzorgt zij de uitvaarten en afscheidsdiensten van haar leden, maar ook voor niet-leden in de gemeente Tynaarlo en omgeving.

Contact

Overlijden melden. Bel dan direct met 0800-0242526.

Aula de Walakker
Annerweg 61, 9471 KT Zuidlaren

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Telefoon: 050 409 20 54
Post: Anssen 22, 9472 RH Zuidlaren

info@uvz.nl

uitvaartvereniging met uitvaartzorg door ugna

Waarom lid worden van uitvaartvereniging Zuidlaren?

Uitvaartvereniging Zuidlaren heeft als primair doel een uitvaart op maat te kunnen bieden aan haar leden tegen zo laag mogelijke kosten. Uitvaartvereniging Zuidlaren bestaat sinds 1912 en is in 1989 uitgebreid door een fusie tussen de uitvaartverenigingen De Laatste Eer en in 1996 met zustervereniging Annerveen. Sinds 1992 beschikt deze vereniging over de fraai gelegen en goed geoutilleerde aula De Walakker aan de Annerweg in Zuidlaren.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Geen premie, maar contributie

Een uitvaartvereniging heeft leden. Voor leden en niet-leden verzorgen zij de persoonlijke uitvaart in Tynaarlo en omgeving naar uw persoonlijke wensen en/of die van uw nabestaanden. Het grote voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat deze altijd zonder winstoogmerk werkt. Daarin verschillen zij nogal met een uitvaartverzekeraar. U betaalt bij de uitvaartvereniging daarom ook geen premie, maar een contributie. En uit die contributie wordt een deel van uw uitvaart of afscheidsdienst bekostigd. De kosten van een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn aanzienlijk lager dan de kosten die u betaalt bij een uitvaartverzekeraar. Dat komt vooral doordat er met zeer betrokken medewerkers en vrijwilligers gewerkt wordt. Dat is ook bij Uitvaartvereniging Zuidlaren het geval.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging Zuidlaren

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap Uitvaartvereniging Zuidlaren

Zoals reeds aangegeven, bent u met een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging Zuidlaren in Tynaarlo e.o. veel voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering heeft bij een commerciële uitvaartverzekeraar. Om lid te kunnen worden van deze uitvaartvereniging kunt u zich melden bij de administratie van de uitvaartvereniging. Bent u lid geworden? Dan krijgt u als verenigingslid een basis dienstenpakket vergelijkbaar met wat inbegrepen is bij een ‘gewone’ uitvaartverzekering. Bovendien kunt u voor de uitvaart dan ook gebruik maken van aula De Walakker in Zuidlaren, zodat een intiem en persoonlijk afscheid altijd mogelijk is.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging

Wilt u in Tynaarlo of omgeving lid worden van Uitvaartvereniging Zuidlaren, wilt u een overlijden melden of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de administratie van de vereniging. Dat kan via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook bellen met 050 409 20 54. Of stuur een e-mail naar info@uvz.nl. Als lid van Uitvaartvereniging Zuidlaren bent u in Tynaarlo en omgeving voor een persoonlijk verzorgde uitvaart veel voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg