Uitvaartvereniging Westerbork

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Voordeliger dan een uitvaartverzekering in Westerbork

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Westerbork? Word dan lid van Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken. Daarmee geniet u dezelfde voordelen bij een persoonlijke uitvaart als met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming, maar dan tegen veel lagere kosten. In samenwerking met UGNA Uitvaartverzorging verzorgen wij de uitvaart van onze leden in de omgeving van Westerbork.

Contact

Secretaris/Penningmeester: T.T. Beugel (Westerbork)
Overig Bestuurslid: J. Reinds (Elp)

Administratie
G. Beugel-Jager
Telefoon: 0593-331668
uitvaartver.wbork@gmail.com

Aulabeheer
Ingrid Mulder
Telefoon: 06-52345316

Word lid bij uitvaarvereniging Westerbork

Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken bestaat sinds 1 maart 1924 en komt voort uit zogenoemd ‘nabuurschap’. Sinds de invoering van de Wet Toezicht Natura Uitvaart Verenigingen bieden wij onze leden een verzorgingspakket aan in de vorm van diensten en verstrekkingen. Commerciële overwegingen spelen geen rol, waardoor u als lid vele duizenden euro’s voordeliger uit bent. Onderstaand leest u meer over wat Uitvaartvereniging Uitvaartvereniging Westerbork voor u kan betekenen. U kunt ook direct contact opnemen voor informatie en advies via onderstaande contactgegevens.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Contributie in plaats van premie

Wij zijn een vereniging met leden. Als Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken verzorgen wij de persoonlijke uitvaart van onze leden in de omgeving. Begrafenis of crematie? Als lid van onze vereniging verhogen wij uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen. Het grote voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat wij zonder winstoogmerk werken. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u bij ons geen premie, maar een contributie. Met deze contributie betalen wij de uitvaart. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn aanzienlijk lager dan kosten van een uitvaartverzekering. Dat komt doordat wij met zeer betrokken vrijwilligers werken. Zo ook bij Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken.

Uitvaartvaartcentrum De Kim

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen van Uitvaartvereniging Westerbork

Zoals gezegd, met een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging Westerbork bent u veel voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering heeft bij een commerciële uitvaartonderneming. U moet dan wel dat u in de buurt van Westerbork om lid te kunnen worden. Wist u overigens dat uw lidmaatschap ook na verhuizing geldig is door heel Nederland? U krijgt als verenigingslid hetzelfde basis dienstenpakket als bij een uitvaartonderneming. Bovendien kunt u gebruikmaken van Uitvaartcentrum ‘De Kim’. Tijdens de opbaarperiode kunnen directe nabestaanden elke dag (in overleg met de beheerder) een bezoek brengen. Tijdens dit bezoek wordt de overledene in de speciaal ingerichte familiekamer opgebaard in ons uitvaartcentrum. Zo kunt in een intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen van uw geliefde. Ook de rouw/herdenkingsdienst kan voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan in Uitvaartcentrum ‘De Kim’ plaatsvinden. De capaciteit van de aula bedraagt is 150 tot 200 personen.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging

Wilt u lid worden van Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken, een overlijden melden, of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de administratie van onze vereniging. Dan kan via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook bellen met 0593-33 16 68. Of stuur een e-mail naar uitvaartver.wbork@gmail.com. Als lid van Uitvaartvereniging Westerbork en omstreken bent u voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan bij een uitvaartonderneming.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg