Gildevereniging Valthermond: ruim honderd jaar voor elkaar

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger voor uitvaart in natura in Valthermond

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de gemeente Borger-Odoorn? Word dan lid van Gildevereniging Valthermond. Gildevereniging Valthermond bestaat sinds 1919 en wij bieden onze leden in Borger-Odoorn een verzorgingspakket aan in natura. Als verenigingslid maakt u gebruik van dezelfde diensten bij een uitvaart als met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming, maar dan veel voordeliger.

Contact

Overlijden van een lid melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526

Voorzitter: Geert Hulshof
Secretaris Penningmeester: Gea Eding-Dijks
Vice-Secretaris/Penningmeester: Henk-Jan Piening
Overige bestuursleden: Jolanda Nieuwenweg-Robben & Sieger Pasveer

Aulabeheerder: Gea Eding-Dijks 06-4843847, b.g.g. Krista Smid 06-15228182

Adres Aula: Vrijheidslaan 66, 7876 GL Valthermond

gildeverenigingvalthermond@gmail.com

Word lid bij GIldevereniging Valthermond

Voor onze uitvaarten in Valthermond en omgeving werken wij samen met UGNA Uitvaartverzorging die al 75 actief zijn in de uitvaartbranche. Commerciële overwegingen spelen bij ons dus geen rol. En dat maakt dat u voor een uitvaart in Borger-Odoorn zeer voordelig uit bent. Vooral voor jongeren is het dus zeer interessant om nu lid te worden van onze gildevereniging. Onderstaand leest u meer over Gildevereniging Valthermond. U kunt ook direct contact opnemen voor informatie en advies via onderstaande contactgegevens.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Voordelen van lidmaatschap Gildevereniging Valthermond

U bent dus in Borger-Odoorn met een lidmaatschap voor een uitvaart bij Gildevereniging Valthermond aanzienlijk goedkoper uit dan met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming. Voorwaarde is wel dat u in de omgeving van Valthermond in de provincie Drenthe moet wonen om lid te kunnen worden. Als lid krijgt u hetzelfde basis dienstenpakket als bij een uitvaartonderneming. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze eigen aula. Deze ligt direct naast de algemene begraafplaats Valthermond-West. Tijdens de periode van opbaren kunt u elk moment van de dag een bezoek brengen om persoonlijk afscheid te nemen van uw geliefde. Ook de rouw/herdenkingsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, kan in de aula van ons uitvaartcentrum plaatsvinden. De capaciteit van de aula bedraagt 80 tot 100 personen.

Een kijkje bij Gildevereniging Valthermond

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Jaarlijkse contributie in plaats van premie

Als uitvaartvereniging in Borger-Odoorn hebben wij leden. Gildevereniging Valthermond verzorgt al ruim 100 jaar de uitvaarten van onze leden in de omgeving. Begrafenis of crematie? Als lid van onze vereniging verzorgen wij uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen. Voordeel van een lidmaatschap bij onze Gildevereniging Valthermond is dat wij zonder winstoogmerk werken. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u bij ons dus geen premie, maar een contributie. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn daardoor aanzienlijk lager dan de kosten van een uitvaartverzekering.

Contact opnemen met Gildevereniging Valthermond

Wilt u lid in Borger-Odoorn worden van uitvaartverzorger Gildevereniging Valthermond, een overlijden melden, of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met onze vereniging. Dan kan door te bellen met 0599 – 66 14 47. U kunt ook een e-mail sturen naar gildeverenigingvalthermond@gmail.com. Als lid van Gildevereniging Valthermond bent u voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan bij een uitvaartonderneming.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg