Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Hoogeveen

Als u op een dag in de toekomst een uitvaartverzorger in de gemeente Hoogeveen nodig heeft voor uzelf of uw naasten, dan is nu lid worden van Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg een slimme optie. Zo maakt u op een zeer voordelige manier gebruik van dezelfde diensten bij een uitvaart als die u krijgt van een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming. Want voor uitvaarten voor onze leden werkt Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg samen met UGNA Uitvaartverzorging. Maar het kost u dan aanzienlijk minder geld. U leest hieronder hoe dat werkt.

Contact

Overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging 0800-0242526.

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Telefoon: 0528 241 413

gerritstrijker@gmail.com

uitvaartvereniging met uitvaartzorg door ugna

Uitstekende begeleiding bij een uitvaart

Leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vroeg of laat breekt voor iedereen de laatste dag aan. Soms geheel onverwacht. Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en de nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. Bij de Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg staan de belangen van onze leden voorop.

Waarom lid worden van Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg?

Als Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg is het ons doel om onze leden een zeer persoonlijke en op maat gesneden uitvaart te bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Dat kunnen wij doen, omdat wij geen winstoogmerk hebben. Daarin verschillen wij enorm van een verzekeraar die wel graag winst maakt. In samenwerking met UGNA kunnen wij leden en niet-leden ontzorgen na een overlijden.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Geen premie, wel contributie

Zoals het bij een vereniging werkt, draaien wij als uitvaartvereniging ook geheel op de inkomsten die wij van onze leden ontvangen. Van een deel hiervan wordt een persoonlijke uitvaart op maat in de regio Hoogeveen verzorgd. Geheel naar eigen wens of die van de nabestaanden. Het voordeel van lid worden van een uitvaartvereniging is dat wij geen winstoogmerk hebben. En daarom betaalt u bij ons dan ook geen verzekeringspremie, maar contributie. Het is dus veel voordeliger om lid te worden van een uitvaartvereniging. De contributie is namelijk flink lager dan wat u aan premie zou betalen bij een uitvaartverzekeraar. Onze kosten zijn daarnaast ook lager, omdat wij bij Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg werken met betrokken vrijwilligers en gediplomeerde medewerkers van UGNA.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg

Zoals reeds vermeld, bent u als lid van Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg in de gemeente Hoogeveen en omstreken veel voordeliger uit dan wanneer u een ‘commerciële’ uitvaartverzekering afsluit. Door goede afspraken met UGNA worden tarieven gehanteerd die veel lager zijn dan bij een commerciële uitvaartonderneming. U bent dus veel voordeliger uit.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging

Wilt u in de gemeente Hoogeveen ook lid worden van Uitvaartvereniging Pesse-Fluitenberg, wilt u een overlijden melden of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de uitvaartvereniging. U kunt daarvoor bellen met 0528 241 413. Of stuur een e-mail naar gerritstrijker@gmail.com. Als lid van Pesse-Fluitenberg bent u in Hoogeveen en omstreken voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg