Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Emmen

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de gemeente Emmen? Dan kunt u lid worden van Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. In samenwerking met UGNA Uitvaartverzorging verzorgen wij de uitvaart van onze leden in de omgeving van Emmer-Compascuum.

Contact

Overlijden melden? Bel dan direct met 0800-0242526

Uitvaartcentrum ‘De Runde’
Doumalaan 1, 7881 JJ Emmer-Compascuum

Voor lidmaatschap en secretariaat:
UVVEC 0591-649711
Ruinerbrink 204, 7812 RN Emmen
uvvec@home.nl
Financiële Administratie:
UVVEC  0591-354004
Runde NZ 34, 7881 JG Emmer-Compascuum
uvvec@kpnplanet.nl

Word Lid bij UItvaartvereniging Emmer-Compascuum

De uitvaartvereniging heeft als doel om een uitvaart op maat te kunnen bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. bestaat sinds 2007 en is ontstaan uit een fusie tussen de uitvaartverenigingen Emmer-Compascuum en Emmer-Erfscheidenveen. De vereniging telt ongeveer 2600 leden. Onderstaand leest u meer over wat Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. voor u kan betekenen. U kunt ook direct contact opnemen voor informatie en advies via onderstaande contactgegevens. 

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

U betaalt contributie in plaats van premie

Wij zijn een vereniging met leden. Als Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum verzorgen wij de persoonlijke uitvaart van onze leden in Emmen en omgeving. Begrafenis of crematie? Als lid van onze vereniging verzorgen wij uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen. Het grote voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat wij zonder winstoogmerk werken. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u bij ons geen premie, maar een contributie. Met deze contributie betalen wij de uitvaart. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn aanzienlijk lager dan de kosten van een uitvaartverzekering. Dat komt doordat wij met zeer betrokken vrijwilligers werken. Dat is ook bij Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. het geval.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen van lidmaatschap Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum

Zoals gezegd, met een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. bent u in Emmen veel voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering heeft bij een commerciële uitvaartonderneming. Voorwaarde is wel dat u in de buurt van Emmer-Compascuum moet wonen om lid te kunnen worden. Is dat het geval? Dan krijgt u als verenigingslid hetzelfde basis dienstenpakket als bij een uitvaartonderneming. Bovendien kunt u dan gebruikmaken van de 24-uurskamer van ‘Uitvaartcentrum De Runde’ in Emmer-Compascuum. Hiervan krijgt u de sleutel, zodat u altijd toegang heeft tot uw dierbare. In ons uitvaartcentrum kunt u bovendien in een intieme sfeer persoonlijk afscheid nemen van uw geliefde.

Contact opnemen met Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum

Wilt u lid worden van Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. in Emmen, of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de administratie van onze vereniging. Dat kan via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook bellen met 0591 64 97 11. Of stuur een e-mail naar uvvec@home.nl. Als lid van uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. bent u in Emmen voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan bij een uitvaartonderneming.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg