Uitvaartvereniging Borger en Omstreken

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartzorg bij UGNA & Uitvaartvereniging Borger en Omstreken

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de gemeente Borger-Odoorn? Word lid van Uitvaartvereniging Borger en Omstreken. Zo maakt u op een zeer voordelige manier gebruik van dezelfde diensten bij een uitvaart als met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming. Voor uitvaarten voor onze leden werken wij samen met UGNA Uitvaartverzorging.

Contact

Overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526.

Rouwcentrum
Westdorperstraat 1
9531 BH Borger

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Mw W. Rutgers 06-23719576 Hoofdstraat 38a 9528 PE Buinen
Voor toegang rouwcentrum:
Mw. J.M. Rosing-de Jonge 06-31537721

info@uitvaartborger.nl

Uitvaartzorg Borger Doorn bij Uitvaartvereniging Borger en Omstreken

Uitvaartvereniging Borger en Omstreken bestaat al meer dan 100 jaar! Wij bieden onze leden een verzorgingspakket aan in natura. Commerciële overwegingen spelen bij onze vereniging uiteraard geen rol, waardoor u voordeliger uit bent. Dat maakt het vooral voor jongeren zeer interessant om nu lid te worden van onze uitvaartvereniging. Onderstaand leest u meer informatie over Uitvaartvereniging Borger en Omstreken. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen voor informatie en advies via bovenstaande contactgegevens.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Ledenvoordeel Uitvaartvereniging Borger

Een van de voordelen van een lidmaatschap bij Uitvaartvereniging Borger en Omstreken is dus dat u aanzienlijk voordeliger uit bent dan met een uitvaartverzekering bij een uitvaartonderneming. Om lid te kunnen worden, moet u wel in de omgeving van de gemeente Borger-Odoorn woonachtig zijn. U krijgt dan als lid hetzelfde basis dienstenpakket als bij een uitvaartonderneming. Gaat u verhuizen? Ook dan kunt u gewoon lid van onze vereniging blijven. En er zijn nog meer voordelen. Bij een overlijden kunt u gebruikmaken van ons rouwcentrum in Borger. Tijdens de opbaarperiode kunt u dagelijks een bezoek brengen om persoonlijk afscheid te nemen van uw dierbare. Ook de rouw/herdenkingsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie, kan in de aula van ons uitvaartcentrum plaatsvinden.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging Borger

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Lage jaarlijkse contributie voor uitvaartzorg zonder winstoogmerk

Als Uitvaartvereniging Borger en Omstreken in Drenthe verzorgen wij de uitvaarten van onze leden in de omgeving van de gemeente Borger-Odoorn. Begrafenis of crematie? Wij verzorgen uw uitvaart helemaal naar uw persoonlijke wensen. Voordeel van een lidmaatschap bij een uitvaartvereniging is dat wij zonder winstoogmerk werken. In tegenstelling tot een uitvaartverzekering, betaalt u dus geen premie, maar contributie. De kosten voor een lidmaatschap van een uitvaartvereniging zijn aanzienlijk lager dan de kosten van een uitvaartverzekering. Bij Uitvaartvereniging Borger en Omstreken weet u zeker dat uw uitvaart goed geregeld is!

Contact opnemen met uitvaartvereniging Borger en omstreken

Wilt u in gemeente Borger-Odoorn lid worden van Uitvaartvereniging Borger en Omstreken of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met onze vereniging. Dan kan door te bellen met 06-23 71 95 76. U kunt ook een e-mail sturen naar info@uitvaartborger.nl. Als lid van Uitvaartvereniging Borger en Omstreken bent u voor een persoonlijk verzorgde uitvaart in Borger-Odoorn voordeliger uit dan bij een uitvaartonderneming. Wilt u een overlijden melden? Bel dan naar UGNA Uitvaartzorg  via 0800-0242526.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg