Uitvaart Westerbork

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Westerbork door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke uitvaart in Westerbork

Afscheid nemen van een dierbare is een zeer zware gebeurtenis. En dan moeten er ook nog eens een heleboel zaken geregeld worden, ook wanneer u daar eigenlijk helemaal niet aan toe bent. UGNA Uitvaartverzorging helpt u daarom bij het regelen van een mooie, passende uitvaart in Westerbork voor uw dierbare. Wij ondersteunen u in deze moeilijk periode.

Een uitvaart regelen in Westerbork

Wanneer u het overlijden van uw dierbare meldt bij UGNA Uitvaartverzorging, komen wij direct naar u toe, ongeacht het tijdstip. We bespreken dan samen met u alles wat er geregeld moet worden, en welke opties er zijn in Westerbork en omgeving. Zo denken we samen na over onder andere:

 • de laatste verzorging
 • begraven of cremeren?
 • het vervoer
 • de afscheidsbijeenkomst
 • rouwkaarten

Wij nemen u naar wens zo veel mogelijk zaken uit handen. Samen organiseren we zo een passend afscheid.

uitvaart Westerbork

De afscheidsbijeenkomst in Westerbork

De afscheidsbijeenkomst kan, met toestemming van de eigenaar, in principe overal gehouden worden waar er genoeg plaats is. Dit hoeft dus niet per se in een kerk, crematorium, of op een begraafplaats, maar kan ook op een andere locatie.

Zo kunt u ervoor kiezen om de afscheidsbijeenkomst te houden in een kroeg of sportclub waar uw dierbare graag kwam. U kunt er ook voor kiezen om de afscheidsbijeenkomst gewoon thuis in Westerbork te houden. Dan kunt u rustig en in een vertrouwde omgeving afscheid nemen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Begraven of cremeren?

Bij het overlijden bestaat er de optie om te begraven of te cremeren. Bij begraven heeft u de keuze uit drie verschillende soorten begraafplaatsen: een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of uitvaartvereniging en een natuurbegraafplaats.

U bent hierbij niet gebonden aan uw woonplaats, wat betekent dat er ook voor een begraafplaats buiten Westerbork gekozen kan worden. Voor een crematie kunt u terecht in een crematorium. Wij hebben contact met veel crematoria in Westerbork en omgeving en vinden zo een locatie die precies past bij de wensen van u, en die van uw dierbare.

Overlijden melden

Wilt u het overlijden van een dierbare melden? Dat kan door te bellen naar 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Westerbork geregeld door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen we een passende uitvaart voor uw dierbare in Westerbork.

uitvaart in westerbork