Uitvaart in Sleen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Sleen met UGNA Uitvaartverzorging

Is er een dierbare van u overleden bij u in het dorp en wilt u hem of haar ook een mooie uitvaart in Sleen geven? Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging. Wij staan u met raad, daad en ondersteuning bij rond de uitvaart in Sleen. Het overlijden van een dierbare is het begin van een drukke en emotionele periode voor u en uw familie. Dat vraagt veel van iedereen als het gaat om het nemen van allerhande belangrijke beslissingen. Dat is moeilijk als uw hoofd er niet naar staat. Onze uitvaartverzorger in Sleen neemt u veel werk uit handen en helpt u met het organiseren van een mooi afscheid en een passende uitvaart in Sleen.

Begraven of cremeren?

Na een overlijden is begraven of cremeren het eerste wat u moet beslissen voor de uitvaart in Sleen. Onze uitvaartverzorger helpt u daar natuurlijk mee. En als de overledene het vooraf al had aangegeven, is dat een zorg minder natuurlijk. Voor begraven zijn drie mogelijkheden als het gaat om een begraafplaats kiezen. Laat u dat doen op een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats of een natuurbegraafplaats? U bent daarbij niet gebonden aan een begraafplaats in Sleen zelf. Dat kan ook buiten het dorp. Kiest u voor cremeren? Dan helpt onze uitvaartverzorger in Sleen u met het uitzoeken van een crematorium in de regio naar uw wensen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Uitvaartzorg in Sleen

Wist u dat het mogelijk is om de uitvaart in Sleen op een zelf uitgekozen locatie te houden? Op locaties waar voldoende plek is voor een afscheid, kunt u bijna altijd wel terecht. Heeft u al een locatie op het oog? Bijvoorbeeld het café of de kantine van de sportclub waar de overledene graag kwam? Of wilt u de uitvaart in Sleen liever thuis organiseren? Met onze uitvaartzorg in Sleen kunnen wij veel voor u regelen!

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Wat doet UGNA Uitvaartverzorging verder?

Onze uitvaartzorg in Sleen houdt onder andere het volgende in: wij bespreken graag met u alle mogelijkheden rond de uitvaart. Onze uitvaartverzorger helpt u met het maken van keuzes en neemt alles wat ter tafel komt rond het afscheid met u door. Verder helpen we u met:

 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren
 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen voor een uitvaart in Sleen

Kunnen wij u bijstaan met het organiseren van een uitvaart in Sleen? De ervaren uitvaartverzorgers in Sleen van UGNA Uitvaartverzorging staan u met raad en daad terzijde. Wilt u meer weten over de ondersteuning die wij u kunnen bieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Samen met u organiseren wij een passende uitvaart voor uw dierbare in Sleen.

Keurmerk SKU