Uitvaart Schoonebeek

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart laten verzorgen in Schoonebeek

Moet u in Schoonebeek een uitvaart voorbereiden voor een dierbare? Roep dan de hulp van UGNA Uitvaartverzorging in om u bij te staan met hulp en ondersteuning in deze drukke, emotionele tijd. U zult namelijk de nodige belangrijke beslissingen moeten nemen, terwijl uw hoofd hier eigenlijk helemaal niet naar staat. Wij nemen zoveel mogelijk van het geregel van u over. Zo ondersteunen we u bij het maken van keuzes. En verzorgen we een passende uitvaart voor uw dierbare in Schoonebeek. Bel ons om het overlijden te melden en wij komen direct naar u toe, ongeacht het tijdstip.

Begraven of cremeren?

Eén van de eerste keuzes die gemaakt moet worden, is of u uw dierbare laat begraven of cremeren. Wanneer u voor begraven kiest, heeft u bij het uitzoeken van een begraafplaats drie mogelijke opties. Dit zijn de gemeentelijke begraafplaats, bijzondere begraafplaats en de natuurbegraafplaats. Hierbij bent u niet plaatsgebonden.

Gaat uw voorkeur uit naar cremeren? Dan helpt onze uitvaartverzorger u een crematorium te vinden dat aan zowel uw wensen, als die van uw dierbare, voldoet. Het is mogelijk om hier ook de afscheidsbijeenkomst houden. Maar u kunt voor de rest van de uitvaart ook een andere locatie in Schoonebeek uitzoeken. Zoals in de favoriete kroeg of de sportclub van uw dierbare. Of gewoon bij u thuis als hier genoeg plaats is.

Uitvaart Schoonebeek

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Waardevol afscheid uitvaart Schoonebeek

Wij helpen u bij het organiseren van een waardevolle uitvaart in Schoonebeek en staan vierentwintig uur per dag voor u klaar. We ondersteunen u van het uitzoeken van de rouwkaart, tot aan het plaatsen van het gedenkteken. Vertrouw voor een uitvaart die recht doet aan uw dierbare op ons vakmanschap, want wij leveren altijd maatwerk en werken met grote zorg voor u. Het afscheid nemen zelf is immers al moeilijk genoeg. Samen regelen we een passende uitvaart voor uw dierbare in Schoonebeek. Waarin wij proberen u zoveel mogelijk te ontlasten. Daarom zijn wij als uitvaartverzorger op de achtergrond aanwezig om alles in goede banen te laten verlopen. Zo krijgt u een afscheid waarbij uw wensen én die van de overledene voorop staan.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Service bij regelen van uitvaart

Wij overleggen graag met u om alle mogelijkheden voor een uitvaart in Dalen met u te bespreken. We helpen in het maken van keuzes en nemen alle mogelijke onderwerpen rond het afscheid met u door. Zo kunnen we u helpen met:

 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren
 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten

Contact uitvaartzorg van UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden bij een uitvaart in Schoonebeek? Of heeft u een andere vraag over uitvaartzorg? Bel ons gerust op 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. U kunt ook een bericht achterlaten door gebruik te maken van ons contactformulier.

Keurmerk SKU