Uitvaart op maat

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA Uitvaartverzorging voor persoonlijke uitvaart op maat

Onder alle omstandigheden een uitvaart op maat

Na het overlijden van een dierbare moeten snel veel zaken geregeld worden. Juist in een tijd van intens verdriet staat u voor allerlei belangrijke beslissingen. De dagen tot de uitvaart en de dag zelf vormen uw laatste herinnering. Hoe beter het afscheid past bij uw dierbare, hoe mooier deze herinnering. UGNA Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Uw uitvaartwensen zijn voor ons het uitgangspunt. Wij helpen en ondersteunen u in deze periode met een uitvaart op maat.

Uw uitvaartwensen vastleggen voor een persoonlijke uitvaart

Het regelen van een persoonlijke uitvaart is maatwerk. Na uw melding komen wij direct naar de overledene toe, ook ’s nachts en in het weekend. Met onze eigen rouwauto brengen wij uw dierbare over naar de locatie die u wenst. Ook doen wij aangifte van overlijden bij de gemeente. Daarna gaan we met u om tafel voor het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Doen we bijvoorbeeld de laatste verzorging thuis of op locatie en welke kleding krijgt de overledene aan? En waar vindt de opbaring plaats? Is hier rouwvervoer voor nodig en welke uitvaartkist kiest u? Kortom, veel vragen en veel antwoorden voor een uitvaart op maat. Samen met u beantwoorden wij al deze vragen voor het vastleggen van uw uitvaartwensen.

uitvaart op maat

Passende en persoonlijke uitvaart

Een uitvaart op maat is een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene. Afscheid nemen kan op vele manieren. Welke sfeer krijgt het afscheid bijvoorbeeld? Intiem, sober, uitbundig, informeel of vernieuwend. Zijn de uitvaartwensen wellicht vooraf opgeschreven? En een afscheid van een kind krijgt weer een heel andere vorm.

Heeft u ook al eens nagedacht over een groene uitvaart? UGNA Uitvaartverzorging kan een uitvaart op maat op veel locaties voor u organiseren. In een kerk uiteraard, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in de kroeg, in een winkel of zelfs op een sportlocatie. Wij regelen alles rondom de uitvaart voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden. Voor advies kunt u met ons altijd overleggen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart op maat?

Neem contact op met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur een e-mail naar info@ugna.nl.

uitvaart regelen op maat