Uitvaart Nieuw Amsterdam

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart verzorgen in Nieuw Amsterdam

Moet u een uitvaart verzorgen in Nieuw Amsterdam? Omdat een dierbare van u is overleden? UGNA Uitvaartverzorging staat u bij met hulp en ondersteuning tijdens deze drukke en vooral ook emotionele tijd. In deze periode zal u namelijk veel belangrijke beslissingen moeten nemen, ook al staat uw hoofd hier helemaal niet naar. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen. Zo ondersteunen we u in het maken van keuzes en bij het verzorgen van een passende uitvaart in Nieuw Amsterdam. Neem telefonisch contact met ons op om het overlijden bij ons te melden en wij komen meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip.

De keuze voor begraven of cremeren

Eén van de eerste keuzes die u moet maken, is of u de overledene laat begraven of cremeren. Als de overledene begraven wordt, heeft u drie mogelijke opties als het gaat om de begraafplaats. Namelijk een gemeentelijke begraafplaats, bijzondere begraafplaats of natuurbegraafplaats. U bent hierbij niet plaatsgebonden. Kiest u ervoor om de overledene te cremeren? Dan helpt onze uitvaartverzorger u een crematorium te vinden dat aan uw wensen, en die van uw dierbare, kan voldoen. U kunt hier dan de afscheidsbijeenkomst houden, maar u kunt ook de uitvaart ergens anders in Nieuw Amsterdam organiseren. Bijvoorbeeld in een kroeg of sportclub waar uw dierbare graag kwam, of gewoon bij u thuis als hier genoeg plaats is.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA Nieuw Amsterdam

Passende uitvaart in Nieuw Amsterdam

Wij zijn er om u te helpen bij het voorbereiden van een waardevolle uitvaart in Nieuw Amsterdam. Een uitvaart die past bij uw dierbare. Van het kiezen van de rouwkaart tot aan het plaatsen van een gedenkteken. Wij staan voor u klaar. Vierentwintig uur per dag. Met ons vakmanschap, met maatwerk en met onze zorg voor u. Afscheid nemen is immers al moeilijk genoeg. Daarom regelen wij samen met u een passende uitvaart in Nieuw Amsterdam voor uw dierbare. Vanuit een professionele en tegelijkertijd persoonlijke betrokkenheid. Als uitvaartverzorger zijn wij op de achtergrond aanwezig, want de stijl, gebruiken, rituelen en wensen van de overledene én van u staan voorop!

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Service bij regelen van uitvaart

Wij overleggen graag met u om alle mogelijkheden voor een uitvaart in Dalen met u te bespreken. We helpen in het maken van keuzes en nemen alle mogelijke onderwerpen rond het afscheid met u door. Zo kunnen we u helpen met:

 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren
 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Neem contact op voor uitvaartzorg van UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u weten welke hulp wij u kunnen bieden bij een uitvaart in Nieuw Amsterdam? Of heeft u vragen over de uitvaartzorg? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keurmerk SKU