Uitvaart Klazienaveen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Een uitvaart organiseren in Klazienaveen met UGNA Uitvaartverzorging

Moet u een uitvaart organiseren in Klazienaveen? UGNA Uitvaartverzorging staat u graag bij met hulp en ondersteuning. Wij weten als geen ander dat na het overlijden van een dierbare een drukke en emotionele tijd aanbreekt. In deze periode moeten veel belangrijke beslissingen genomen worden, ook al staat uw hoofd daar helemaal niet naar. Schakel ons in en wij nemen zoveel mogelijk zaken bij u uit handen. We helpen u een waardig afscheid te organiseren voor uw dierbare door met u te bespreken wat uw dierbare zo speciaal maakte. Zo kunnen wij samen met u een passende uitvaart in Klazienaveen organiseren.

Begrafenis of crematie?

Eén van de eerste keuzes die u zal moeten maken na het overlijden van een dierbare, is of de overledene begraven of gecremeerd wordt. Kiest u voor een begrafenis? Dan zijn er drie mogelijke opties als het gaat om de begraafplaats, namelijk een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats of een natuurbegraafplaats. U bent hierbij niet plaatsgebonden, dus kunt ook voor een begraafplaats buiten Klazienaveen kiezen. Kiest u niet voor een begrafenis, maar voor een crematie? Dan helpen wij u een crematorium te vinden dat aan uw wensen en die van de overledene voldoet. Wij hebben contact met een groot aantal crematoria in de omgeving van Klazienaveen. Een geschikte locatie vinden is dus geen enkel probleem.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

De afscheidsbijeenkomst op een door u gekozen locatie houden

U kunt er ook voor kiezen om de afscheidsbijeenkomst op een andere locatie te houden. U kunt overal een afscheidsbijeenkomst houden waar genoeg plaats is. Dus heeft u zelf een locatie in gedachten? Bijvoorbeeld een kroeg of sportclub waar de overledene graag kwam? Of wilt u bij u thuis in Klazienaveen de uitvaart houden? Het is allemaal mogelijk.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Waar wij u nog meer mee helpen

UGNA Uitvaartverzorging gaat graag met u samen om tafel om alle mogelijkheden voor een uitvaart in Klazienaveen met u te bespreken. We ondersteunen u in het maken van keuzes en nemen alle onderwerpen met u door. Zo kunnen we u helpen met:

 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren?
 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Uitvaart in Klazienaveen organiseren? Neem contact op

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van een uitvaart in Klazienaveen? UGNA Uitvaartverzorging staat voor u klaar. Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart in Klazienaveen voor uw dierbare.