Uitvaart Hoogeveen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Hoogeveen door UGNA Uitvaartverzorging

Persoonlijke uitvaartzorg in Hoogeveen

Direct na het overlijden van een dierbare komt u in een periode terecht die heel emotioneel en overweldigend is. In die tijd moeten dan ook nog eens veel belangrijke beslissingen genomen worden. U wilt immers een persoonlijke uitvaart die reflecteert hoe uw dierbare was. Zowel bij een begrafenis als een crematie in Hoogeveen bent u op zoek naar goede uitvaartzorg. UGNA Uitvaartverzorging helpt u bij het nemen van moeilijke beslissingen en ondersteunt u tijdens een heftige periode.

Het regelen van een uitvaart

UGNA Uitvaartverzorging ondersteunt u bij alle beslissingen die u moet nemen voor de uitvaart van uw dierbare en biedt de hulp die u nodig heeft. Nadat u het overlijden van uw dierbare bij ons gemeld heeft, komen wij meteen naar u toe in Hoogeveen, ongeacht het tijdstip. We gaan samen aan tafel om de belangrijke keuzes te bespreken en nemen alles met u door. Wij kennen alle mogelijkheden en voorzien zo in uw wensen en die van uw dierbare. Een van de belangrijkste beslissingen die genomen moet worden is de keuze voor een begrafenis of crematie. Daarnaast hebben we het bijvoorbeeld ook over:

 • de laatste verzorging
 • de locatie van de begraafplaats of de asbestemming na crematie
 • het vervoer
 • de locatie van de afscheidsbijeenkomst
 • de rouwkaarten
 • Wij zorgen vervolgens voor een afscheid dat ook echt reflecteert hoe uw dierbare was.

uitvaart hoogeveen

Begrafenis in Hoogeveen

Voor een begrafenis zijn er drie soorten begraafplaatsen: een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of een uitvaartvereniging en een natuurbegraafplaats. U bent bij deze keuze niet gebonden aan uw woonplaats. Een natuurbegraafplaats ligt bijvoorbeeld altijd in de natuur. Er kan dus ook gekozen worden voor een begraafplaats buiten Hoogeveen.

Crematie in Hoogeveen

Een crematie vindt plaats in een crematorium. UGNA Uitvaartverzorging heeft contact met veel crematoria in Hoogeveen. Zo vindt u dus altijd een passende locatie. De afscheidsbijeenkomst kan hier gehouden worden, maar dat mag ook ergens anders als daar genoeg plaats is. Zo kan de bijeenkomst bijvoorbeeld plaatsvinden in een kroeg, sportclub of gewoon bij u thuis in Hoogeveen. Wij kennen alle mogelijkheden en zorgen er zo voor dat u op een mooie manier afscheid kunt nemen.

De asbestemming

Na de crematie moet er een beslissing genomen worden over de asbestemming. UGNA Uitvaartverzorging helpt u met het kiezen van een mooie urn, of de locatie voor het uitstrooien van de as van uw dierbare in Hoogeveen. Ook bestaat er de mogelijkheid om wat as te laten verwerken in een mooi assieraad. Zo draagt u een herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u in een ketting, armband, ring of een paar oorbellen. Ook bij verdere rouwverwerking staat UGNA Uitvaartverzorging u vervolgens bij.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Een mooie herinnering

De periode tussen het overlijden en de uitvaart vormen de laatste herinnering die u heeft aan uw dierbare. Daarom kiezen mensen er steeds vaker voor om een crematie of begrafenis vast te laten leggen op foto of video. Zo kan er later, als het wat rustiger is, teruggekeken worden op een mooi afscheid. Ook wanneer familie of vrienden niet in staat zijn om de crematie of begrafenis in Hoogeveen bij te wonen kan digitaal meeherdenken een oplossing bieden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in het geval van ziekte of wanneer zij in het buitenland wonen en niet per direct terug naar Nederland kunnen. Een rouwfotograaf brengt alles in beeld, maar blijft zelf op de achtergrond. UGNA Uitvaartverzorging heeft contact met de beste rouwfotografen in Hoogeveen en omgeving.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden in Hoogeveen melden? Dit kan door te bellen naar 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Contact opnemen voor Uitvaart Hoogeveen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hoogeveen? Neem dan contact op met UGNA Uitvaartverzorging.

Dit kan door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart voor uw dierbare.

uitvaart in hoogeveen