Uitvaart Hardenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Hardenberg door UGNA Uitvaartverzorging

Een passende uitvaart in Hardenberg

Tijdens de drukke en emotionele tijd na het overlijden van uw dierbare kan UGNA Uitvaartverzorging u bijstaan met hulp en ondersteuning. Er moeten in deze periode namelijk veel belangrijke beslissingen genomen worden, ook wanneer uw hoofd daar eigenlijk helemaal niet naar staat. Wanneer u de hulp van UGNA Uitvaartverzorging inschakelt nemen wij u zoveel mogelijk zaken uit handen. Nadat u het overlijden telefonisch bij ons gemeld heeft, komen wij meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip. Wij gaan dan samen om tafel en bespreken alle mogelijkheden voor de uitvaart in Hardenberg. We ondersteunen u in het maken van keuzes en nemen alle onderwerpen door, zoals onder andere:

 • de laatste verzorging
 • begraven of cremeren?
 • het vervoer
 • de afscheidsbijeenkomst
 • rouwkaarten

We hebben het over wat uw dierbare zo speciaal maakte, en op basis hiervan regelen we een passende uitvaart in Hardenberg.

Begraven of cremeren?

Een van de eerste keuzes die gemaakt moet worden is of de overledene begraven of gecremeerd wordt. Als er gekozen wordt voor begraven zijn er drie mogelijke opties als het gaat om de begraafplaats: een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats zoals van een parochie of uitvaartvereniging of een natuurbegraafplaats. Hierbij bent u niet plaatsgebonden, wat betekent dat u ook kunt kiezen voor een begraafplaats buiten Hardenberg. Gaat de voorkeur uit naar een crematie? Dan helpen wij u met het vinden van een crematorium dat aan uw wensen, en die van uw dierbare, kan voldoen.

Wij hebben contact met een groot aantal crematoria in Hardenberg en omgeving, en vinden daarom een geschikte locatie. U kunt ook de beslissing nemen om de afscheidsbijeenkomst hier te houden, maar dat hoeft niet. De bijeenkomst kan overal gehouden worden waar genoeg plaats is, dus ook bij een kroeg of sportclub waar de overledene graag kwam, of gewoon bij u thuis in Hardenberg.

Uitvaart hardenberg

Een mooie herinnering

Een van de eerste keuzes die gemaakt moet worden is of de overledene begraven of gecremeerd wordt. Als er gekozen wordt voor begraven zijn er drie mogelijke opties als het gaat om de begraafplaats: een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats zoals van een parochie of uitvaartvereniging of een natuurbegraafplaats. Hierbij bent u niet plaatsgebonden, wat betekent dat u ook kunt kiezen voor een begraafplaats buiten Hardenberg. Gaat de voorkeur uit naar een crematie? Dan helpen wij u met het vinden van een crematorium dat aan uw wensen, en die van uw dierbare, kan voldoen. Wij hebben contact met een groot aantal crematoria in Hardenberg en omgeving, en vinden daarom een geschikte locatie. U kunt ook de beslissing nemen om de afscheidsbijeenkomst hier te houden, maar dat hoeft niet. De bijeenkomst kan overal gehouden worden waar genoeg plaats is, dus ook bij een kroeg of sportclub waar de overledene graag kwam, of gewoon bij u thuis in Hardenberg.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Dat kan door te bellen naar 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de hulp die UGNA Uitvaartverzorging kan bieden bij een uitvaart in Hardenberg?

Neem dan contact op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart voor uw dierbare.

uitvaart in hardenberg