Uitvaart Gramsbergen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Gramsbergen met UGNA Uitvaartverzorging

Is een dierbare van u overleden bij u in de gemeente en wilt u hem of haar een passende uitvaart in Gramsbergen bieden? Dan kunt u contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging. Wij staan u met informatie, advies en ondersteuning terzijde om de uitvaart van a tot z in de puntjes te verzorgen. Met het overlijden van een dierbare, start een vaak drukke en wellicht hectische en emotionele periode waarin het lastig is om zaken goed te regelen. Een uitvaart in Gramsbergen vraagt hoe dan ook veel van iedereen. Uw UGNA uitvaartverzorger in Gramsbergen neemt u dan veel werk uit handen en staat u met raad en daad bij met het organiseren van een stemmige uitvaart in Gramsbergen.

Kiest u voor begraven of cremeren?

Voordat de uitvaart in Gramsbergen georganiseerd kan worden, moet u eerst beslissen of u de overledene laat begraven of cremeren. Onze uitvaartverzorger helpt u daarbij. Heeft de overledene zijn of haar wens daarin al aangegeven, dat kunt u direct overgaan tot het plannen van de uitvaart. Handig om te weten is dat er voor een begraafplaats kiezen drie mogelijkheden zijn. Een begrafenis kan plaatsvinden op een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats of een natuurbegraafplaats. U bent dus zeker niet gebonden aan een begraafplaats in de gemeente Gramsbergen. Dat kan ook daarbuiten. Laat u de overledene cremeren? Dan helpt onze uitvaartverzorger in Gramsbergen u met het uitzoeken van een crematorium dat past bij ieders wensen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA in Gramsbergen

Uitvaartzorg in Gramsbergen

Wist u dat het mogelijk is om de uitvaart in Gramsbergen op een zelf uitgekozen locatie te houden? Op locaties waar voldoende plek is voor een afscheid, kunt u bijna altijd wel terecht. Heeft u al een locatie op het oog? Bijvoorbeeld het café of de kantine van de sportclub waar de overledene graag kwam? Of wilt u de uitvaart in Gramsbergen liever thuis organiseren? Met onze uitvaartzorg in Gramsbergen kunnen wij veel voor u regelen!

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Onze service

Onze uitvaartzorg in Gramsbergen is altijd maatwerk. We beginnen met het bespreken van uw wensen rond het afscheid. Onze uitvaartverzorger helpt u met het maken van keuzes en neemt alle wensen en mogelijkheden met u door. Ook wordt u geassisteerd met:

 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten
 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact met UGNA voor een uitvaart in Gramsbergen

Kunnen wij u helpen met het regelen van een uitvaart in Gramsbergen van uw dierbare? Onze uitvaartverzorger staat u in Gramsbergen persoonlijke terzijde. Heeft u meer informatie nodig over welke ondersteuning wij u kunnen bieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Samen met u organiseren wij een passende uitvaart voor uw dierbare in Gramsbergen.

Keurmerk SKU