Uitvaart Emmen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Emmen door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke uitvaart in Emmen

Het afscheid moeten nemen van een dierbare is een zware gebeurtenis. Na het overlijden komen daar bovendien ook nog eens een hele hoop zaken bij die u nu moet regelen, ook als uw hoofd daar helemaal niet naar staat. De dagen tot aan de uitvaart en de uitvaart zelf zijn de laatste herinneringen die u aan uw dierbare heeft. Wij helpen daarom met het regelen van een mooie uitvaart die echt bij uw dierbare past.

Het regelen van een uitvaart in Emmen

UGNA Uitvaart kan u ondersteunen en begeleiden bij het regelen van een uitvaart in Emmen. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Nadat u contact met ons heeft gehad over het overlijden van uw dierbare komen wij meteen bij u langs, 24 uur per dag.

Wij gaan dan samen rond de tafel zitten en bespreken wel afscheid het beste past. Alle belangrijke beslissingen komen dan ter spraken. Zo nemen we bijvoorbeeld de mogelijkheden door voor het opbaren. Dit kan in veel gevallen ook gewoon thuis. Zo kunt u in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Wij kennen alle opties en kunnen de keuze voor u overzichtelijk maken.

Uitvaart emmen

Begraven of cremeren?

Bij overlijden moet er de keuze gemaakt worden tussen begraven of cremeren. Wanneer er voor begraven gekozen wordt, zijn er drie verschillende mogelijkheden: een begraafplaats van de gemeente, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een uitvaartvereniging of parochie of een natuurbegraafplaats. Er hoeft niet per se gekozen worden voor een begraafplaats in Emmen, de optie bestaat ook om te kiezen voor een begraafplaats buiten de eigen woonplaats.

Voor een crematie zijn er ook veel verschillende opties. UGNA Uitvaartverzorging heeft veel contact met verschillende crematoria in Emmen. In het crematorium kan ook de afscheidsbijeenkomst gehouden worden. Dit hoeft overigens niet, er kan gekozen worden voor een andere locatie, als er maar genoeg ruimte is. Zo bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om het afscheid in een sportclub te houden, of gewoon bij u thuis in Emmen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Een mooie herinnering

De uitvaart is de laatste herinnering die u heeft van uw dierbare. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de gelegenheid vast te laten leggen op foto of film. Een rouwfotograaf is gespecialiseerd in mooie beelden te maken van de uitvaart zonder dat de aanwezigheid te erg gevoeld wordt. De fotograaf blijft op de achtergrond en legt alles vast, zodat u op een later moment wanneer u terug wilt denken aan uw dierbare de beelden er weer bij kunt pakken.

Ook wanneer vrienden of familie in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid hebben om terug te komen naar Emmen kan dit fijn zijn. Ook bestaat er de mogelijkheid om as te laten verwerken in een assieraad. Op die manier heeft u een speciaal aandenken van uw dierbare altijd dicht bij u.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden in Emmen melden? Bel dan met UGNA Uitvaartverzorging via 0800-0242526. Dit kan 24 uur per dag!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart in Emmen voor uw dierbare.

uitvaart in emmen