Uitvaart Dalen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart organiseren in Dalen met UGNA Uitvaartverzorging

Is er een naaste van u overleden en wilt u hem of haar een mooie uitvaart in Dalen bieden? UGNA Uitvaartverzorging staat u graag bij met hulp en ondersteuning. Wij weten als geen ander dat na het overlijden van een dierbare een zeer drukke en emotionele periode voor u en uw familie aanbreekt. Deze periode vraagt veel van u als het gaat om het nemen van belangrijke beslissingen, terwijl uw hoofd er eigenlijk helemaal niet naar staat. Als u ons voor de uitvaart in Dalen inschakelt, nemen wij u zoveel mogelijk zaken uit handen. We helpen u graag met het regelen van een mooi afscheid en een passende uitvaart in Dalen te organiseren.

Begraven of cremeren?

Het eerste wat u moet beslissen voor de uitvaart in Dalen is of u uw dierbare laat begraven of cremeren. Bij begraven heeft u drie mogelijkheden bij de keuze uit de begraafplaats. Wordt dat een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats of een natuurbegraafplaats. U hoeft daarbij niet per se te kiezen voor de gemeente Dalen. U kunt dus ook buiten Dalen een begraafplaats kiezen. Wordt het een crematie? Onze uitvaartverzorger in Dalen helpt u met het uitzoeken van een crematorium dat aan uw wensen voldoet. Wij werken veel samen met crematoria in de regio. Daar zit altijd een geschikte locatie voor u bij.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Uitvaartzorg in Dalen

U kunt er ook voor kiezen om de uitvaart in Dalen op een zelfgekozen locatie te houden. Op locaties waar ze genoeg plek hebben, kunt u meestal wel terecht. Heeft u zelf een locatie op het oog? Bijvoorbeeld een café of in de voetbalkantine waar de overledene graag kwam? Of houdt u de uitvaart in Dalen liever bij u thuis? Het is allemaal te organiseren.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Wat doet UGNA Uitvaartverzorging nog meer?

Wij overleggen graag met u om alle mogelijkheden voor een uitvaart in Dalen met u te bespreken. We helpen in het maken van keuzes en nemen alle mogelijke onderwerpen rond het afscheid met u door. Zo kunnen we u helpen met:

 • De laatste verzorging
 • Begraven of cremeren
 • Het vervoer
 • De afscheidsbijeenkomst
 • Rouwkaarten

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen voor een uitvaart in Dalen

Heeft u ondersteuning nodig bij het organiseren van een uitvaart in Dalen? De ervaren uitvaartverzorgers in Dalen van UGNA Uitvaartverzorging staan voor u klaar. Wilt u meer weten over de ondersteuning die wij u kunnen bieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart in Dalen voor uw dierbare.

Keurmerk SKU