Uitvaart Coevorden

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaart in Coevorden door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke uitvaart in Coevorden

Afscheid nemen van een dierbare is een moeilijke gebeurtenis. Voor het afscheid moeten er dan ook nog eens in korte tijd heel veel belangrijke zaken geregeld worden. De dagen tot de uitvaart, en de uitvaart zelf, vormen immers de laatste herinneringen. Uitvaartverzorging UGNA staat daarom voor u klaar om te helpen met het nemen van beslissingen, en om zaken voor u te regelen. Zo kunt u op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Wij helpen en ondersteunen u in deze moeilijke periode.

Een uitvaart regelen in Coevorden

Direct na het overlijden komt u in een periode terecht die erg overweldigend kan zijn. Vandaar dat wij u ondersteunen in deze tijd, en u zo veel mogelijk uit handen nemen. Na het overlijden van uw dierbare komen wij direct naar de overledene toe, 24 uur per dag. Wij gaan dan met u om tafel om alle opties met betrekking tot de uitvaart in Coevorden te regelen.

Alle belangrijke onderwerpen komen dan ter sprake. Zo nemen we bijvoorbeeld de mogelijkheden door voor opbaring. Vaak kan dat ook thuis in Coevorden. Dan kunt u in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Er zijn eindeloos veel opties voor de uitvaart. Wij kunnen u helpen om keuzes te maken die echt bij uw dierbare passen.

uitvaart coevorden

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Begraven of cremeren?

Bij overlijden moet er ook gekozen worden tussen begraven of cremeren. Voor een begrafenis zijn er drie opties met betrekking tot de begraafplaats. Een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of begrafenisvereniging of een natuurbegraafplaats. Iedereen is vrij om te kiezen waar hij of zij begraven wil worden. U bent dus niet gebonden aan een begraafplaats in Coevorden. Wanneer er gekozen wordt voor een crematie zijn er ook genoeg opties. UGNA Uitvaartverzorging heeft veel contact met verschillende crematoria in Coevorden. U kunt kiezen om hier de afscheidsbijeenkomst te houden, maar dit kan ook op een andere plaats als daar genoeg ruimte is zoals bij u thuis of bij een sportclub.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

De kosten van de uitvaart

Bij het regelen van de uitvaart houden wij natuurlijk ook rekening met de kosten. U krijgt een helder kostenplaatje waarop alles gespecificeerd staat. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. De melding bij de uitvaartverzekering kan pas gedaan worden wanneer u de overlijdensakte heeft gekregen. Neem daarom altijd eerst contact op met UGNA Uitvaartverzorging, dan doen wij aangifte van het overlijden bij de gemeente. Wij innen uitvaartverzekeringen van vrijwel alle verzekeraars.

Contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende uitvaart in Coevorden voor uw dierbare.

Uitvaart Coevorden