Uitvaart Aalden

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in Aalden

Tijdens de emotionele tijd na het overlijden van uw dierbare kan UGNA Uitvaartzorg u in Aalden bijstaan met hulp en ondersteuning. Er moeten in deze periode meerdere belangrijke beslissingen genomen worden. Vaak is het zo dat uw hoofd hier helemaal niet naar staat. Gelukkig kunt u in dit geval de hulp van UGNA Uitvaartzorg in Aalden inschakelen.

Passende uitvaartzorg in Aalden

Het regelen van zaken rondom een uitvaart kan als een grote last aanvoelen. Wanneer u onze professionals inhuurt, nemen wij zoveel mogelijk zaken bij u uit handen. Na het telefonisch melden van een overlijden komen wij meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip. Wij gaan samen met u om tafel en bespreken alle mogelijkheden voor de uitvaart in Aalden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA in Aalden

Uitvaartzorg Aalden helpt met keuzes maken

Tijdens het gesprek zullen wij met u de belangrijkste onderwerpen bespreken. Wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuzes en nemen alles met u door. Wij zullen met u praten over de laatste verzorging, of u uw dierbare wilt begraven of cremeren, het vervoer, de afscheidsbijeenkomst en de rouwkaarten. Wij horen graag van u wat uw dierbare zo speciaal maakte. Op basis van deze informatie regelen wij een passende uitvaart in Aalden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Uw dierbare laten begraven

Eén van de lastigste keuzes die u moet maken, is of u de overledene wilt laten begraven of cremeren. Als u kiest voor een begrafenis, dan zijn er drie opties waar u uit kunt kiezen bij UGNA Uitvaartzorg. U kunt uw dierbare laten begraven op een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats, zoals een parochie of uitvaartvereniging, of een natuurbegraafplaats. Bij een natuurbegraafplaats bent u niet plaatsgebonden, dit betekent dat u kunt kiezen voor een begraafplaats buiten Aalden.

Uw dierbare laten cremeren

Gaat de voorkeur uit naar een crematie? Wij helpen u dan met het vinden van een crematorium dat aan uw wensen en die van uw dierbare voldoet. Wij hebben contact met
verschillende crematoria in Aalden. Samen vinden we een geschikte locatie. Wilt u de afscheidsbijeenkomst hier houden? Ook dat is mogelijk. De bijeenkomst kan ook op een andere locatie plaatsvinden wanneer hier genoeg plaats is. Denk hierbij aan een kroeg of sportclub. Ook kan de afscheidsbijeenkomst bij u thuis gehouden worden.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen voor een uitvaart in Aalden

Kunnen wij u bijstaan met het organiseren van een uitvaart in Aalden? Of het nu om een crematie of om een begrafenis gaat, wij helpen u graag verder. Onze ervaren uitvaartverzorger staat u in Aalden met raad en daad bij. Wilt u meer weten over de ondersteuning die wij kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op via 0524-515899 of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Samen met u organiseren wij een passende uitvaart voor uw dierbare in Aalden.

Keurmerk SKU