Rouwbloemen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Bel UGNA Uitvaartverzorging voor het bestellen van een mooi rouwboeket

Rouwboeket kopen bij UGNA Uitvaartverzorging

Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u mooie rouwbloemen van een rouwbloemist bestellen, die de persoonlijkheid van uw overleden dierbare reflecteren. Met rouwbloemen kunnen er zonder woorden toch veel dingen gezegd worden. De kleur, de soort bloemen en de manier waarop ze gepresenteerd worden zegt heel veel over de overledene.

Bij het rouwboeket kopen is het daarom ook belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wij van UGNA helpen u met de keuze van het rouwboeket. U kunt bij ons ook direct de bloemen van een rouwbloemist bestellen. Wilt u een rouwboeket kopen? Kijk dan eens in onze online webshop, of neem contact met ons op.

Mogelijkheden voor rouwboeketten

Het is belangrijk om de overledenen te herinneren zoals hij of zij was. Ook de rouwbloemen spelen hierin een rol. Er zijn namelijk verschillende stijlen van rouwboeket die de persoonlijkheid van de overledene kunnen reflecteren. Zo kan een bescheiden rouwboeket gekozen worden voor iemand die niet graag in het middelpunt stond, en laten kleurrijke rouwbloemen juist zien dat de overledene uitbundig en vrolijk was. Een romantisch rouwboeket reflecteert een voorliefde voor klassieke stijlen en een liefde voor de natuur kan weerspiegeld worden in een natuurlijk boeket.

Bij het overlijden van een kind zijn er ook speciale rouwboeketten met een knuffel of in een bijzondere vorm, zoals een hart of vlinder. U kunt voor de mogelijkheden altijd contact opnemen met UGNA Uitvaartverzorging. Wij nemen de opties die een uitvaartbloemist biedt met u door, en eventueel kunt u via ons ook een rouwboeket bestellen.

rouwbloemen

Bindvormen van een rouwboeket

Er zijn verschillende manieren waarop de rouwbloemen gebonden kunnen worden. Ook dit reflecteert de persoonlijkheid van de overledene. De verschillende bindvormen zijn onder andere:

 • de Biedermeier
 • een rouwboeket (in een vaas)
 • ovaal of gegroepeerd
 • halve of hele kistbedekking
 • de druppel

Ook is het mogelijk om de rouwbloemen in een speciale vorm te laten binden, zoals een hart, vlinder of kruis. De rouwbloemist biedt ook nog de mogelijkheid om een persoonlijk bezit van de overledene aan het rouwboeket toe te voegen, zoals een knuffel, speelgoed of een muziekinstrument.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd wat de mogelijkheden zijn die de rouwbloemist biedt?

Of wilt u meteen een rouwboeket kopen bij UGNA Uitvaartverzorging? Dit kan door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. U kunt ook een rouwboeket bestellen in onze webshop.

Rouwbloemen