Natuurbegraafplaats regio Hoogeveen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Natuurbegraven in de buurt van Hoogeveen

Begraven op een natuurbegraafplaats in regio Hoogeveen is een prachtig alternatief voor een traditionele begrafenis of een crematie. De natuurbegrafenis door UGNA Uitvaartzorg vindt plaats op een rustige plek midden in de natuur in de buurt van Hoogeveen. U koopt een eeuwigdurend graf. Hier kunt u uw overleden dierbare begraven in een urn, een lijkwade of in een grafkist. Zolang het gemaakt is van natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal heeft u alle vrijheid. Zo is natuurbegraven niet belastend voor het milieu. Op den duur zullen de graven worden opgenomen in de natuur. De overledene keert op symbolische wijze weer terug naar de natuur. UGNA Uitvaartzorg vertelt u meer over begraven op een natuurbegraafplaats in regio Hoogeveen.

Natuurbegraafplaats regio Hoogeveen

Op de natuurbegraafplaats in de buurt van Hoogeveen hoort u het fluiten van de vogels en het ruisen van de wind. Zodra u in dit bijzondere stukje natuur bent, zult u de rust en troost van de omgeving ervaren. Dat maakt een natuurbegrafenis van UGNA Uitvaartzorg zo waardevol. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid ervaart om de uitvaart en de condoleance volledig naar eigen behoefte in te vullen. Met een begrafenis op natuurbegraafplaats Hoogeveen geeft u de overledene een mooie laatste rustplek. U zult zich diep verbonden voelen met elkaar en met de natuur en kunt altijd naar dit natuurgebied terugkeren om uw dierbare te herdenken.

natuurbegraafplaats hogeveen begrafenis begraven

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Waarom kiezen voor natuurbegraven

Er zijn verschillende redenen om te begraven op een natuurbegraafplaats in regio Hoogeveen. Een graf op de natuurbegraafplaats is eeuwigdurend. Alle materialen zullen uiteindelijk afgebroken worden door de natuur. Dat geldt dus ook voor de kleding van de overledene, de urn, lijkwade of grafkist en het gedenkteken. Natuurbegraven is hiermee de oudste en meest natuurlijke vorm van begraven. Maar er zijn ook andere redenen waarom mensen bij UGNA Uitvaartzorg kiezen voor een natuurbegrafenis:

 • Behoud van de ontwikkeling van de natuur
 • Eeuwigdurende, natuurlijke rust in een graf dat niet wordt geruimd
 • Alle ruimte voor persoonlijke uitwerking van het afscheid
 • Minder zorgen voor nabestaanden
 • Eenmalig, vriendelijk tarief

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Meer informatie van UGNA Uitvaartzorg

Door te begraven op een natuurbegraafplaats in omgeving Hoogeveen heeft u uw overleden dierbare graf in een bijzonder natuurgebied. U draagt hiermee bovendien bij aan het behoud van de natuur. Bij UGNA Uitvaartzorg begrijpen we dat er veel op u af komt bij een sterfgeval. Daarom helpen we u met een stappenplan bij overlijden. Zo weet u wat u allemaal moet regelen. Voor meer informatie over een begrafenis op natuurbegraafplaats Hardenberg kunt u contact opnemen met UGNA Uitvaartzorg.

Keurmerk SKU