Natuurbegraafplaats regio Hardenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Laatste rustplek in de natuur

Begraven op een natuurbegraafplaats in de regio Hardenberg is een mooi alternatief voor een traditionele begrafenis of een crematie. De natuurbegrafenis door UGNA Uitvaartzorg vindt plaats in de buurt van Hardenberg op een prachtig stukje natuur. U koopt een plek die van u is. Hier kiest u zelf of u de dierbaren wilt begraven in een urn, een lijkwade of een grafkist. Alle materialen op de natuurbegraafplaats in de buurt van Hardenberg kunnen door de natuur worden afgebroken. Ook de graven worden op de lange termijn weer opgenomen in de natuur. Natuurbegraven is niet belastend voor het milieu. En zo keert uw overleden dierbare op symbolische wijze weer terug naar de natuur. UGNA Uitvaartzorg vertelt u meer over begraven op een natuurbegraafplaats in Hardenberg.

Natuurbegraafplaats regio Hardenberg

De rust en troost van de natuur zijn voelbaar op de natuurbegraafplaats in de buurt van Hardenberg. Een uitvaart van UGNA Uitvaartzorg midden in de natuur heeft iets heel bijzonders. U hoort het ruisen van de wind in de bomen en het fluiten van de vogels terwijl u afscheid neemt van uw overleden dierbare. Bij UGNA Uitvaartzorg kunt u de begrafenis en condoleance op uw eigen manier vormgeven. Op de natuurbegraafplaats zult u zich diep verbonden voelen met elkaar en met de natuur om u heen. Een graf op de natuurbegraafplaats regio Hardenberg is een eeuwige rustplek, waar u de overledene kunt gedenken.

natuurbegraafplaats hardenberg begrafenis begraven

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De natuur is leidend

Kiest u ervoor om te begraven op een natuurbegraafplaats in de buurt van Hardenberg, dan krijgt uw dierbare een plek in een prachtig natuurgebied. Een graf is hier eeuwigdurend en zal nooit worden geruimd. Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene te begraven. De natuur zal zich over het lichaam en over het graf ontfermen. Niets op de begraafplaats is belastend voor het milieu. Daarom is de lijkwade, kist of urn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, net als de kleding van de overledene. Ook de gedenktekens zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Meer informatie van UGNA Uitvaartzorg

Door te begraven op een natuurbegraafplaats in de regio Hardenberg geeft u uw overleden dierbare een mooie laatste rustplek midden in de natuur. U draagt hiermee bovendien bij aan het behoud van een bijzonder natuurgebied. De opbrengsten uit de natuurbegraafplaats komen direct ten goede aan het behoud van de natuur. UGNA Uitvaartzorg staat voor u klaar om u te helpen met het organiseren van de natuurbegrafenis. Er komt veel op u af bij het regelen van een begrafenis, gebruik daarom het stappenplan bij overlijden. Zo weet u wat er allemaal geregeld moet worden voor het afscheid. Voor meer informatie over een begrafenis op natuurbegraafplaats Hardenberg kunt u contact opnemen met UGNA Uitvaartzorg.

Keurmerk SKU