Natuurbegraafplaats Mepperdennen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA – Uw partner voor Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Bent u op zoek naar een serene, natuurlijke plek om uw dierbare een laatste rustplaats te geven? Een plek waar het eeuwige rustgevende groen en de rust van de natuur samenkomen? Natuurbegraafplaats Mepperdennen biedt u een duurzaam afscheid in harmonie met de natuur. Het is een prachtige, milieuvriendelijke laatste rustplaats midden in de natuur. Maar het kiezen van Natuurbegraafplaats Mepperdennen als laatste rustplaats is slechts één aspect van het afscheid. U wilt ook dat alles rondom de uitvaart zorgvuldig en met liefde wordt geregeld. Dat is waarbij UGNA, met bijna een eeuw ervaring in uitvaartzorg, u van dienst kan zijn.

Een groen afscheid met UGNA

Bij UGNA begrijpen we dat een natuurbegraafplaats zoals Mepperdennen een speciale betekenis heeft voor mensen die een milieubewuste en duurzame uitvaart wensen. Daarom zijn wij er trots op om ons te specialiseren in groene uitvaarten die in harmonie zijn met de natuur. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het regelen van een duurzaam afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en levensstijl van uw dierbare. Begraven in de natuur in een natuurkist op Natuurbegraafplaats Mepperdennen, heeft als voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • In de natuur
 • Biologisch
 • Eeuwig durende grafrust

Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De mogelijkheden voor natuurbegraven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Bij een natuurlijke begrafenis past een uitvaartkist die het milieu zo min mogelijk belast. UGNA biedt een prachtige collectie duurzame uitvaartkisten, onder andere gemaakt van onbehandeld hout afkomstig uit Nederlandse bossen. Deze uitvaartkisten zijn met zorg vervaardigd en dragen bij aan het behoud van onze natuurlijke omgeving. Daarnaast bieden we ook een collectie uitvaartmanden gemaakt van wilgenteen of rotan. Deze natuurlijke materialen zijn biologisch afbreekbaar en vormen een eco-vriendelijke keuze voor een laatste rustplaats op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Ook zijn wij leverancier van de z.g.n. “levende doodskist”, Loop Living Cocoon, gemaakt van Mycelium. En ook aan de rouwkaarten hebben we gedacht. We bieden u milieubewuste rouwkaarten, gedrukt op hoogwaardig gerecycled papier. Hiermee kunt u niet alleen een persoonlijke boodschap overbrengen, maar ook een bewuste bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

UGNA – Voor een persoonlijk en zorgzaam afscheid

Naast onze aandacht voor duurzaamheid, hechten we veel waarde aan een persoonlijke en zorgzame benadering. Onze ervaren uitvaartverzorgers luisteren naar uw wensen en behoeften en begeleiden u stap voor stap bij het vormgeven van een uniek afscheid op Natuurbegraafplaats Mepperdennen, dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Keurmerk SKU

Natuurbegraven in Drenthe? Neem contact op met UGNA

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart op een natuurbegraafplaats in Drenthe? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Uiteraard mag u ons ook bellen. Laat UGNA u helpen om een groen, respectvol en liefdevol afscheid te organiseren op Natuurbegraafplaats Mepperdennen. Samen creëren we een blijvende herinnering die in harmonie is met de natuur.