Natuurbegraafplaats Laude

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA – uw partner voor begraven in de natuur op Natuurbegraafplaats Laude

Zoekt u een plek waar het eeuwige rustgevende groen en de rust van de natuur samenkomen om uw dierbare te begraven in de natuur? Een serene, natuurlijke plek voor natuurbegraven in Drenthe? De plek die hieraan voldoet, is Natuurbegraafplaats Laude. Deze begraafplaats voor natuurbegraven biedt u een prachtige, milieuvriendelijke laatste rustplaats midden in de natuur. Perfect voor een duurzaam afscheid in harmonie met de natuur. Maar door te kiezen voor Natuurbegraafplaats Laude als laatste rustplaats, heeft u nog niet alles geregeld. Dit is namelijk slechts één aspect van het afscheid. UGNA helpt u graag bij het verzorgen van een persoonlijke, liefdevolle uitvaart.

Groen afscheid

Voor mensen die een milieubewuste en duurzame uitvaart wensen, heeft een natuurbegraafplaats zoals Laude een speciale betekenis. Dat begrijpen we bij UGNA maar al te goed. We zijn er dan ook trots op om ons te specialiseren in groene uitvaarten die in harmonie zijn met de natuur. Ons toegewijde team begeleidt en ondersteunt u graag bij het regelen van een duurzaam afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en levensstijl van uw dierbare. Heeft u een dierbare die begraven wil worden in de natuur? Natuurbegraven in Drenthe heeft als voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • In de natuur
 • Biologisch
 • Eeuwig durende grafrust

Natuurbegraafplaats Laude

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De mogelijkheden voor begraven in de natuur

Bij een natuurlijke begrafenis past een natuurkist, een uitvaartkist die het milieu zo min mogelijk belast. Wij hebben een prachtige collectie duurzame uitvaartkisten voor u, onder andere gemaakt van onbehandeld hout afkomstig uit Nederlandse bossen. Van de natuurkisten uit deze collectie kunt u ervan op aan dat ze met zorg vervaardigd zijn en bijdragen aan het behoud van onze natuurlijke omgeving. Daarnaast hebben we ook uitvaartmanden gemaakt van wilgenteen of rotan voor u. Dit zijn biologisch afbreekbare materialen. Ook zijn we leverancier van de z.g.n. “levende doodskist”, Loop Living Cocon, gemaakt van mycelium. Allemaal eco-vriendelijke keuzes voor een laatste rustplaats op Natuurbegraafplaats Laude. En de rouwkaarten? Ook die zijn milieuvriendelijk, ze worden namelijk gedrukt op hoogwaardig gerecycled papier. Dit geeft u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap over te brengen, terwijl u een bewuste bijdrage levert aan het behoud van onze planeet.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Een afscheid zoals u dat wilt

Bij UGNA richten we ons niet alleen op duurzaamheid, we hechten ook veel waarde aan een persoonlijke en zorgzame benadering. Daarom luisteren we altijd naar uw wensen en behoeften en begeleiden we u stap voor stap bij het vormgeven van een uniek afscheid voor uw dierbare op Natuurbegraafplaats Laude.

Keurmerk SKU

Natuurbegraven op Natuurbegraafplaats Laude? Neem contact op met UGNA

Zou u graag meer willen weten over het regelen van een uitvaart op Natuurbegraafplaats Laude? Onze ervaren uitvaartverzorgers vertellen u graag meer over begraven in de natuur. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. U mag ons uiteraard ook bellen. Laat UGNA u helpen om een groen, respectvol en liefdevol afscheid te organiseren. Samen creëeren we een blijvende herinnering die in harmonie is met de natuur.