Natuurbegraafplaats Hoogengraven

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA – Uw partner voor natuurbegraven op Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Wilt u uw overleden dierbare een serene, natuurlijke plek als laatste rustplaats geven? Een plek waar het eeuwige rustgevende groen samenkomt met de rust van de natuur? Dat biedt de prachtige, milieuvriendelijke Natuurbegraafplaats Hoogengraven, een laatste rustplaats midden in de natuur. Dit is dé plek voor een duurzaam afscheid in harmonie met de natuur. Maar met het kiezen van Natuurbegraafplaats Hoogengraven als laatste rustplaats voor uw dierbare bent u er nog niet. Dit is slechts één aspect van het afscheid. UGNA Uitvaartverzorging helpt u graag de gehele uitvaart zorgvuldig en met liefde te regelen.

Een groen afscheid

Wij begrijpen als geen ander dat een natuurbegraafplaats zoals Hoogengraven een speciale betekenis kan hebben voor mensen die wensen een milieubewuste en duurzame uitvaart te hebben. We zijn er dan ook erg trots op om ons te specialiseren in groene uitvaarten die in harmonie zijn met de natuur. Kiest u voor natuurbegraven in Drenthe? Dan staat ons toegewijde team voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het regelen van een duurzaam afscheid dat uiteraard recht doet aan de persoonlijkheid en levensstijl van uw overleden dierbare. Begraven in de natuur heeft als voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • In de natuur
 • Biologisch
 • Eeuwig durende grafrust

Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De mogelijkheden van natuurbegraven in Drenthe op natuurbegraafplaats Hoogengraven

Bij natuurbegraven past een uitvaartkist die het milieu zo min mogelijk belast. Daarom bieden wij u een prachtige collectie duurzame uitvaartkisten, onder andere uitvaartkisten gemaakt van onbehandeld hout afkomstig uit Nederlandse bossen. Al deze uitvaartkisten zijn met grote zorg vervaardigd. Ze dragen bij aan het behoud van onze natuurlijke omgeving. Daarnaast vindt u bij ons ook uitvaartmanden gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zoals wilgenteen of rotan, en de z.g.n. “levende doodskist”, Loop Living Cocoon, gemaakt van mycelium. Al deze natuurkisten zijn een eco-vriendelijke keuze voor een laatste rustplaats op Natuurbegraafplaats Hoogengraven. En de rouwkaarten? Ook die kunnen milieuvriendelijk gemaakt worden van hoogwaardig gerecycled papier.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Een persoonlijk en zorgzaam afscheid met UGNA

Bij UGNA gaat de aandacht uit naar duurzaamheid, maar we hechten daarnaast ook veel waarde aan een persoonlijke en zorgzame benadering. Daarom luisteren onze ervaren uitvaartverzorgers altijd nauwkeurig naar uw wensen en behoeften. Daarbij begeleiden ze u stap voor stap bij het vormgeven van een uniek afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare op de prachtige Natuurbegraafplaats Hoogengraven.

Keurmerk SKU

Contact met UGNA voor uitvaartverzorging natuurbegraven

Wilt u graag meer informatie over het regelen van een uitvaart op Natuurbegraafplaats Hoogengraven? Vul gerust ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Uiteraard mag u ons ook bellen. Laat UGNA u helpen bij het organiseren van een groen, respectvol en liefdevol afscheid op een natuurbegraafplaats in Drenthe. Samen creëren we een blijvende herinnering die in harmonie is met de natuur.