Natuurbegraafplaats Hillig Meer

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA – Uw Partner in uitvaartverzorging voor natuurbegraven op natuurbegraafplaats Hillig Meer

Heeft u een overleden dierbare die niets liever wilde dan begraven worden in de natuur? En bent u daarom op zoek naar een serene, natuurlijke plek als laatste rustplaats voor uw dierbare? Een plek waar het eeuwige rustgevende groen en de rust van de natuur samenkomen? Natuurbegraafplaats Hillig Meer is een prachtige, milieuvriendelijke laatste rustplaats midden in de natuur. Hier kunt u een duurzaam afscheid verzorgen in harmonie met de natuur. Maar met uw keuze voor Natuurbegraafplaats Hillig Meer bent u er natuurlijk nog niet. Bij een afscheid moet nog veel meer geregeld worden. UGNA helpt u hier graag bij. Met bijna een eeuw ervaring in uitvaartverzorging voor natuurbegraven, kunt u op ons rekenen.

Een groen afscheid op natuurbegraafplaats Hillig Meer

Bij UGNA begrijpen we als geen ander dat een natuurbegraafplaats zoals Hillig Meer een speciale betekenis heeft voor mensen die een milieubewuste en duurzame uitvaart wensen. Dat wij ons specialiseren in groene uitvaarten die in harmonie zijn met de natuur, maakt ons dan ook erg trots. We hebben een toegewijd team voor u klaarstaan dat u begeleidt en ondersteunt bij het regelen van een duurzaam afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en levensstijl van uw overleden dierbare. Hierbij heeft begraven in de natuur de volgende voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • In de natuur
 • Biologisch
 • Eeuwig durende grafrust

Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De mogelijkheden voor natuurbegraven

Bij natuurbegraven in Drenthe hoort natuurlijk een natuurkist. Een natuurkist is een uitvaartkist die het milieu zo min mogelijk belast. UGNA heeft voor u een prachtige collectie duurzame uitvaartkisten, onder andere uitvaartkisten die gemaakt zijn van onbehandeld hout afkomstig uit Nederlandse bossen. Hiervan bent u verzekerd dat ze met zorg vervaardigd zijn en bijdragen aan het behoud van onze natuurlijke leefomgeving. We zijn ook leverancier van de z.g.n. “levende doodskist”, Loop Living Cocoon, gemaakt van Mycelium en uitvaartmanden van wilgenteen of rotan, natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Stuk voor stuk zijn dit eco-vriendelijke keuzes voor natuurbegraven op Natuurbegraafplaats Hillig Meer. En ook aan milieuvriendelijke rouwkaarten wordt gedacht. We drukken ze namelijk op hoogwaardig gerecycled papier, zodat u niet alleen een persoonlijke boodschap over kunt brengen, maar ook een bewuste bijdrage aan het behoud van onze planeet kunt leveren.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Afscheid nemen zoals u dat wilt

We houden ons niet alleen bezig met duurzaamheid, we hechten namelijk ook veel waarde aan een persoonlijke en zorgzame benadering. Daarom luisteren we altijd goed naar uw wensen en behoeften. Daarnaast begeleiden we u stap voor stap bij het vormgeven van een uniek afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare. Uiteraard op Natuurbegraafplaats Hillig Meer.

Keurmerk SKU

Begraven in de natuur? Neem contact op met UGNA

Is het de laatste wens van uw dierbare om begraven te worden in de natuur? Natuurbegraafplaats Hillig Meer is de perfecte plek voor natuurbegraven in Drenthe. Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart op een natuurbegraafplaats? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. Uiteraard mag u ons ook bellen. Laat ons u helpen een groen, respectvol en liefdevol afscheid te organiseren en een blijvende herinnering te creëren die in harmonie is met de natuur.