Herinneringssieraad

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Herinneringssieraad gewenst? Bij UGNA Uitvaartverzorging vindt u ze

Online uw persoonlijk herinneringssieraad kopen

Wenst u een herinneringssieraad te kopen om uw dierbare te gedenken? UGNA Uitvaartverzorging biedt u een grote collectie herinneringssieraden aan. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mooie, persoonlijke uitvaarten, welke geheel naar wens worden verzorgd.

Gedurende deze moeilijke periode bieden wij ondersteuning, wat ook voor de periode na het afscheid van uw dierbare geldt. Zo kunt u een prachtig herinneringssieraad bij ons bestellen, zodat u een blijvende herinnering aan uw dierbare heeft. Al onze sieraden zijn persoonlijk en worden op maat gemaakt. U kunt uw herinneringssieraad eenvoudig bij UGNA Uitvaartverzorging kopen via onze online webshop.

Een assieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen

Een veelgekozen herinneringssieraad is het assieraad. In dit sieraad kunt u een gedeelte van de as van uw dierbare bij u dragen. U kunt bij vele assieraden de as er zelf in doen, of dit laten doen door een edelsmid of glasblazer.

U kunt er ook voor kiezen de as onopvallend in het sieraad te laten verwerken, zodat niemand ziet dat de as in het sieraad zit. U heeft dan de keuze om uw persoonlijke herinnering wel of niet met de wereld te delen.

herinneringssieraad

Ruime collectie herinneringssieraden

Een herinneringssieraad is een mooie blijvende herinnering, waar steeds meer mensen voor kiezen na het overlijden van een dierbare. UGNA Uitvaartverzorging biedt u dan ook een zeer ruime collectie herinneringssieraden aan om te bestellen. U kunt na de crematie kiezen voor een met as gevulde hanger, welke u aan uw ketting kunt hangen. De ketting kunt u er zelf los bij bestellen. Naast kettingen, bieden wij ook ringen en armbanden, waarop u een vingerafdruk van uw dierbare kunt laten plaatsen. Veelal zijn onze sieraden van zilver, maar u kunt deze ook in goud, staal en glas laten maken. Ook heeft u een ruime keuze aan kleuren.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Verwerken van as in het herinneringssieraad

Wanneer u besluit bij ons een herinneringssieraad te kopen en deze wilt laten vullen met de as van uw dierbare, dan is hiervoor een kleine hoeveelheid as benodigd. Een glasblazer of edelsmid kan de as verwerken in het door u gekozen sieraad. Neemt u contact met ons op, dan vertellen wij u hoe u de as bij ons kunt bezorgen, wanneer u besluit een herinneringssieraad bij ons te kopen.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Online herinneringssieraden kopen

In onze online webshop kunt u geheel overzichtelijk vinden welke herinneringssieraden wij aanbieden. U kunt uw herinneringssieraden uiteraard ook gewoon online bij ons bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op voor uw herinneringssieraad

Wenst u meer te weten over het online bestellen van een herinneringssieraad? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze?

Bel dan vandaag nog met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl. Dan maken wij spoedig uw herinneringssieraad geheel naar wens.

herinneringssieraad