Gedenksieraad

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Gedenksieraden online bestellen bij UGNA Uitvaartverzorging

Online persoonlijk gedenksieraad kopen

UGNA Uitvaartverzorging verzorgt voor u een mooie en persoonlijke uitvaart van uw dierbare die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij helpen en ondersteunen u in deze moeilijke periode. Dat geldt ook voor de periode na het afscheid. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het uitkiezen van een persoonlijk gedenksieraad waarmee u een blijvende herinnering heeft aan uw dierbare. Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u persoonlijke gedenksieraden kopen. U kunt ze eenvoudig online bij ons bestellen.

Met een assieraad uw dierbare altijd bij u

De meest bekende onder de gedenksieraden is het assieraad. In een assieraad kunt u een kleine hoeveelheid as van uw dierbare bewaren. Bij veel assieraden kunt u de as er zelf in doen. Bij andere sieraden doet de edelsmid of glasblazer de as erin. En in sommige gevallen is de as onopvallend in het sieraad verwerkt, zodat niemand ziet dat de as erin zit. Het is dan uw persoonlijke herinnering die u wel of niet met de wereld wilt delen. Die keuzemogelijkheid heeft u dan.

gedenksieraad

Ruime keuze gedenksieraden

Gedenksieraden zijn een prachtige blijvende herinnering. Steeds meer mensen kiezen voor zo’n persoonlijk sieraad. UGNA Uitvaartverzorging heeft daarvoor een zeer ruim assortiment gedenksieraden die u bij ons kunt bestellen. Kies na de crematie bijvoorbeeld voor een met as gevulde hanger die u aan uw ketting hangt. De ketting zelf kunt u er ook los bij kopen.

Naast hangers, zijn er ook ringen en armbanden waarop een vingerafdruk van de overledene geplaatst kan worden. De meeste sieraden zijn in zilver uitgevoerd, maar er zijn ook vele sieraden in goud, staal en glas. Ook is er een ruime keuze in kleuren.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Verwerken van as in het gedenksieraad

Wanneer u bij ons een gedenksieraad bestelt en dit wilt laten vullen met de as van uw dierbare, dan hebben wij daarvoor een kleine hoeveelheid as nodig. De edelsmid of glasblazer kan de as dan verwerken in het door u gewenste sieraad. Wij vertellen u hoe u de as bij ons kunt bezorgen, zodra u een sieraad bij ons bestelt.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Online gedenksieraden kopen

In de webshop van UGNA Uitvaartverzorging op deze website ziet u een overzicht van ons zeer ruime assortiment gedenksieraden. U kunt uw gedenksieraden hier uiteraard ook online bestellen.

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer informatie over het online kopen en bestellen van gedenksieraden in onze webshop?

Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl.

Keurmerk SKU