Crematie Hardenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Crematie in Hardenberg door UGNA Uitvaartverzorging

Een passende crematie

Tijdens de drukke periode na het overlijden van uw dierbare moeten er heel veel keuzes gemaakt worden, ook wanneer u daar eigenlijk helemaal niet aan toe bent. UGNA Uitvaartverzorging helpt bij het maken van de belangrijke beslissingen en biedt ondersteuning tijdens de rouwperiode. Wanneer u ons belt om het overlijden te melden komen wij meteen naar u toe. Wij gaan dan in gesprek over alles wat er geregeld moet worden met betrekking tot het afscheid en de crematie in Hardenberg. We hebben het dan over onder andere:

 • de laatste verzorging
 • het vervoer
 • de locatie van de afscheidsbijeenkomst
 • de asbestemming
 • de rouwkaarten

We zorgen voor een afscheid dat precies past bij de wensen van u, en uw dierbare, en nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen.

Een crematie in Hardenberg

UGNA Uitvaartverzorging heeft contact met veel crematoria in Hardenberg en omgeving. U kunt zo dus kiezen voor een mooi crematorium dat u kan voorzien van de elementen die u belangrijk vindt, zoals een mooie ruimte voor de afscheidsbijeenkomst. Die hoeft overigens niet per se in het crematorium gehouden worden.

De bijeenkomst kan overal plaatsvinden, zolang de ruimte maar groot genoeg is. Zo kunt u bijvoorbeeld een afscheidsbijeenkomst houden in de kroeg of bij de sportclub waar uw dierbare graag kwam, maar u kunt de bijeenkomst ook gewoon bij u thuis in Hardenberg houden.

Vervoer en verzorging van de overledene

Wij vervoeren de overledene altijd in onze eigen rouwauto naar de locatie die u heeft gekozen. Verder doen wij aangifte bij de gemeente Hardenberg van het overlijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de laatste verzorging van de overledene. Dit kan bijvoorbeeld op locatie, maar ook bij u thuis in Hardenberg.

Ook helpen we met het kiezen van de kleding voor de overledene. De mogelijkheid is er om de overledene op een mooie locatie waar vrienden en familie naar wens afscheid kunnen nemen, maar ook dit kan in de meeste gevallen gewoon thuis. Zo kunt u rustig, in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Het wordt door velen als heel persoonlijk ervaren.

crematie hardenberg

Extra aandacht voor rouwkaarten

Bij het regelen van de crematie is het de moeite waard om wat extra aandacht te besteden aan de rouwkaarten. Deze vormen namelijk een blijvende herinnering aan uw dierbare die veel mensen die de kaart ontvangen hebben thuis bewaren. UGNA bespreekt samen met u hoe de unieke kenmerken van uw dierbare weergegeven kunnen worden op de rouwkaart. Deze drukken wij vervolgens in onze eigen drukkerij.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Overlijden melden

Wilt u het overlijden van uw dierbare in Hardenberg melden? Dat kan door te bellen naar 0800-0242526. Op dit nummer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u weten welke hulp UGNA Uitvaartverzorging nog meer kan bieden voor de crematie in Hardenberg?

Neem dan contact met ons op via 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende crematie in Hardenberg voor uw dierbare.

crematie hardenberg