Crematie Emmen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Crematie in Emmen door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke crematie in Emmen

Tijdens de hectische, emotionele periode na het overlijden van uw dierbare staat UGNA Uitvaartverzorging u bij door te helpen met het maken van een beslissing. Er moeten immers veel zaken geregeld worden, ook wanneer uw hoofd daar helemaal niet naar staat. Wij helpen u bij het maken van keuzes en nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen. Ook ondersteunen wij u in deze zware tijd. Ons doel is om te zorgen voor een passend afscheid van uw dierbare in Emmen.

Het regelen van een crematie

De hulp van UGNA Uitvaartverzorging begint meteen nadat u het overlijden van uw dierbare bij ons gemeld heeft. Dit kan 24 uur per dag. Wij komen dan meteen naar de overledene toe. We gaan samen met u aan tafel zitten om de mogelijkheden van een crematie in Emmen door te nemen. We nemen alle belangrijke beslissingen door en helpen om keuzes te maken die passen bij uw wensen, en die van uw dierbare.

We bespreken bijvoorbeeld de mogelijkheden tot opbaring. Dit kan in veel gevallen ook thuis in Emmen, zodat u in een rustige, vertrouwde omgeving afscheid kunt nemen. Er zijn ook veel opties voor de begrafenis zelf. Wij kennen alle mogelijkheden en kunnen u zo helpen de juiste beslissingen te maken.

crematie emmen

De crematie in Emmen

Bij een overlijden moet er altijd de keuze gemaakt worden tussen begraven en cremeren. UGNA Uitvaartverzorging heeft contact met een groot aantal crematoria in Emmen en omgeving. Zo kunt u voor het laatste afscheid een locatie kiezen waar u zich het fijnst bij voelt. De afscheidsbijeenkomst kan in het crematorium gehouden worden, maar dat hoeft niet. Wanneer er genoeg ruimte is kan de afscheidsbijeenkomst namelijk ook plaatsvinden waar uw dierbare graag kwam, zoals een kroeg of sportclub, of u kunt ervoor kiezen om de bijeenkomst bij u thuis in Emmen te houden.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Na de crematie

Na de crematie moet er ook een keuze gemaakt worden over de asbestemming. UGNA Uitvaartverzorging helpt met het kiezen van een mooie urn, of de locatie voor het uitstrooien van de as van uw dierbare. Ook heeft u de mogelijkheid om wat as te laten verwerken in een mooi assieraad. Zo draagt u uw dierbare altijd dicht bij u. De as kan naar wens verwerkt worden in een ketting, ring, armband of een set oorbellen. Ook bij de verdere rouwverwerking staat UGNA Uitvaartverzorging u bij.

Een overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Neem dan contact op met 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over hoe UGNA Uitvaartverzorging u kan helpen bij het regelen van een crematie in Emmen?

Neem dan contact op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Wij helpen bij het regelen van een passende crematie voor uw dierbare.

crematie in emmen