Begraven op Natuurbegraafplaats Emmen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Een natuurlijke rustplek in regio Emmen

Een fijn alternatief voor een begraafplaats of crematie is de natuurbegraafplaats in Emmen. Natuurbegraven in Emmen is een mooie kans om uw eigen stukje natuur te kopen dat van u is en waar u uw dierbaren kunt begraven. Hier kunt u uw dierbaren in een grafkist, lijkwade of urn begraven. Enkel materialen die door de natuur weer afgebroken kunnen worden mogen in de natuurbegraafplaats in Emmen liggen. Omdat de graven op den duur door de natuur worden overgenomen, belast de natuurbegraafplaats het milieu niet. Uw overleden dierbaren keren symbolisch terug naar de natuur. Als u meer wilt weten over natuurbegraven in Emmen, kunt dit artikel lezen.

Terugkeer naar de natuur

Door een laatste rustplaats te kiezen op Natuurbegraafplaats Emmen, geeft u uw dierbaren straks een bijzondere plek om te gedenken. Op natuurbegraafplaats Emmen is een graf eeuwigdurend en zal daarom niet worden ontruimd. Natuurbegraven in Emmen betekent ook dat de kleding van de overledene, de lijkwade of de urn zijn gemaakt van natuurlijk biologisch afbreekbaar materiaal zodat uiteindelijk alles weer terug kan naar de natuur. Andere voordelen die u zou kunnen overwegen als u denkt aan natuurbegraven in Emmen zijn:

 • Behoud van de ontwikkeling van de natuur
 • Eeuwigdurende, natuurlijke rust
 • Alle ruimte voor persoonlijke uitwerking
 • Minder zorgen voor nabestaanden
 • Eenmalig, vriendelijk tarief

natuurbegraafplaats emmen begrafenis begraven

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Natuurbegraven in Emmen

De verschillende dorpjes in Emmen en omgeving zijn omringd door ruime natuurgebieden en verre uitzichten. Veel mensen voelen zich verbonden met het landschap waar de geschiedenis nog steeds voelbaar is. Natuurbegraafplaats Emmen ligt naast het oude oerbos ´Oevermans bos´, met zicht op open velden. Vele bomen, struiken, bloemen en planten vinden hun weg naar de natuurbegraafplaats en trekken allerlei vogels, insecten en andere dieren. Het kleurrijke geheel van veldbloemen, natuurlijke paadjes en inheemse bomen maken de locatie tot een serene eeuwige rustplaats.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Neem gerust contact op

Door te kiezen voor de natuurbegraafplaats Emmen geeft u uw dierbaren een fijne rustplek in de natuur en draagt bij aan het behouden van de biodiversiteit en levendigheid van het bos. De exacte locatie kiest u zelf uit. Doordat we ingemeten coördinaten altijd registreren, is elk graf altijd terug te vinden. Wilt u meer weten over natuurbegraven in Emmen of wilt u meer weten over welke stappen u moet ondernemen rondom het overlijden van een dierbare? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Keurmerk SKU