Begrafenis Westerbork

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Begrafenis in Westerbork door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke begrafenis in Westerbork

Afscheid nemen van een dierbare is natuurlijk ontzettend zwaar. En dan moeten er ook nog eens veel zaken geregeld worden met betrekking tot het afscheid en de begrafenis, ook wanneer u daar eigenlijk helemaal niet aan toe bent. UGNA Uitvaartverzorging helpt u bij het regelen van een mooie, persoonlijke begrafenis in Westerbork voor uw dierbare. Wij ondersteunen u in deze moeilijke periode.

Een begrafenis regelen

Nadat u het overlijden van uw dierbare gemeld heeft bij UGNA Uitvaartverzorging, komen wij direct naar u toe. Wij gaan dan met u om de tafel om de mogelijkheden van een begrafenis in Westerbork te bespreken. Alle belangrijke informatie komt dan voorbij, zodat wij weten wat voor soort begrafenis het beste bij de wensen van u, en uw dierbare past.

Zo nemen wij bijvoorbeeld de mogelijkheden tot opbaren door, wat in veel gevallen ook gewoon thuis in Westerbork kan. Zo kunt u in een vertrouwde omgeving afscheid nemen, wat door heel veel mensen als prettig ervaren wordt. Wij kennen alle mogelijkheden en nemen de opties rustig met u door, zodat de begrafenis de persoonlijkheid van uw dierbare reflecteert.

begrafenis westerbork

De begraafplaats in Westerbork of daarbuiten

Er zijn drie soorten begraafplaatsen waar uw dierbare begraven kan worden. U kunt kiezen tussen een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld de parochie of een uitvaartvereniging of een natuurbegraafplaats. Bij deze keuze bent u niet plaatsgebonden, wat betekent dat u ook kunt kiezen voor een begraafplaats buiten Westerbork.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Een mooie herinnering

De periode tussen het overlijden en de begrafenis is heel emotioneel, en kan in een waas aan u voorbij gaan. Wilt u de dag van de begrafenis nog eens rustig verwerken in een kalmere periode? Dan kunt u de hulp van een rouwfotograaf inschakelen. Deze legt de afscheidsbijeenkomst en de begrafenis vast op beeld, maar blijft zelf op de achtergrond zodat u geen last heeft van hem of haar. Het vastleggen van de begrafenis kan ook fijn zijn wanneer familie of vrienden in het buitenland wonen en niet per direct terug kunnen naar Westerbork, of wanneer iemand door ziekte niet aanwezig kan zijn.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Dit kan via het nummer 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die UGNA Uitvaartverzorging kan bieden voor een mooie begrafenis in Westerbork?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een mooie begrafenis voor uw dierbare.

begrafenis in westerbork