Begrafenis Hoogeveen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Begrafenis in Hoogeveen door UGNA Uitvaartverzorging

Het regelen van een begrafenis

In de drukke en emotionele periode na het overlijden van uw dierbare biedt UGNA Uitvaartverzorging hulp en ondersteuning. Er moeten namelijk snel veel beslissingen gemaakt worden, ook wanneer u daar eigenlijk helemaal niet aan toe bent. Wij snappen dat dit heel overweldigend is, en nemen u dan ook zoveel mogelijk zaken uit handen. Nadat u het overlijden van uw dierbare bij UGNA Uitvaartverzorging gemeld heeft, komen wij meteen naar de overledene toe, 24 uur per dag. Wij gaan dan samen om tafel om alle zaken op een rijtje te zetten. Zo bespreken wij onder andere:

 • de laatste verzorging
 • de locatie van de begraafplaats
 • het vervoer
 • de locatie van de afscheidsbijeenkomst
 • de rouwkaarten
 • Wij zorgen vervolgens voor een afscheid dat echt reflecteert hoe uw dierbare was.

De begrafenis in Hoogeveen

Wanneer er gekozen wordt voor een begrafenis in plaats van cremeren zijn er drie opties met betrekking tot de begraafplaats. Er kan gekozen worden voor een gemeentelijke begraafplaats, een bijzondere begraafplaats van bijvoorbeeld een parochie of uitvaartvereniging of een natuurbegraafplaats. U bent hierbij niet gebonden aan de woonplaats, wat betekent dat u ook kunt kiezen voor een begraafplaats buiten Hoogeveen.

begrafenis hoogeveen begraafplaats

Een mooie herinnering

De periode tussen het overlijden en de begrafenis vormen de laatste herinnering die u heeft aan uw dierbare. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de begrafenis vast te laten leggen op beeld. Zo kan een rouwfotograaf foto’s of video maken van de afscheidsbijeenkomst en de begrafenis, terwijl hij of zij hierbij zelf op de achtergrond blijft.

Op deze manier kunt u later terug kijken op het afscheid. Ook wanneer er vrienden of familie zijn die de begrafenis in Hoogeveen niet bij kunnen wonen is dit een goede oplossing. Dit kan bijvoorbeeld door ziekte, of wanneer ze in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid hebben om per direct terug te komen naar Hoogeveen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

De kosten van een begrafenis

Wij houden natuurlijk tijdens het gehele proces rekening met de kosten. Wij blijven transparant en voorzien u van een helder kostenplaatje waarop alles gespecificeerd staat. Wij werken met een aannametarief voor alle uren die wij maken om het afscheid goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat u met UGNA Uitvaartverzorging belt voordat u contact opneemt met de uitvaartverzekering. Wij doen namelijk aangifte van het overlijden bij de gemeente Hoogeveen, waarna u een overlijdensakte ontvangt. Deze akte is nodig voor het melden van het overlijden bij de uitvaartverzekering.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden in Hoogeveen melden? Dan kunt u bellen met 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We komen dan meteen naar de overledene toe.

Neem contact op

Bent u benieuwd welke hulp UGNA Uitvaartverzekering nog meer kan bieden bij een begrafenis in Hoogeveen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende begrafenis in Hoogeveen voor uw dierbare.

begrafenis in hoogeveen