Begrafenis Hardenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

UGNA Uitvaartverzorging regelt de begrafenis in Hardenberg

Een passende begrafenis

Na het overlijden van uw dierbare komt u in een hectische en emotionele periode terecht waarin u veel moeilijke keuzes moet maken. UGNA Uitvaartverzorging snapt dat uw hoofd hier helemaal niet naar staat. Daarom bieden wij hulp en ondersteuning, en nemen wij u zoveel mogelijk zaken uit handen. Wanneer u het overlijden van uw dierbare bij ons meldt komen wij meteen naar u toe, 24 uur per dag. Wij gaan dan samen in gesprek over alles wat er geregeld moet worden. De volgende onderwerpen komen dan onder andere ter sprake:

 • de laatste verzorging
 • de locatie van de begraafplaats
 • het vervoer
 • de locatie van de afscheidsbijeenkomst
 • de rouwkaarten

Wij kennen alle mogelijkheden en helpen u zo met het maken van beslissingen die representeren hoe uw dierbare echt was. U kunt dan bij de begrafenis in Hardenberg op een passende manier afscheid nemen.

Een begrafenis in Hardenberg

Wanneer u kiest voor een begrafenis in plaats van cremeren heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een begraafplaats in Hardenberg zelf, of een daarbuiten. U bent namelijk in dit geval niet plaatsgebonden. Zo bestaat er buiten de gemeentelijke begraafplaats ook de optie tot een begrafenis op een bijzondere begraafplaats van een uitvaartvereniging of parochie of voor een natuurbegraafplaats.

begrafenis hardenberg

Extra aandacht voor rouwkaarten

Bij het regelen van de begrafenis is het de moeite waard om wat extra aandacht te besteden aan de rouwkaarten. Deze vormen namelijk een blijvende herinnering aan uw dierbare. Veel ontvangers van de rouwkaart bewaren deze dan ook. UGNA heeft een eigen drukkerij voor rouwkaarten zodat wij snel naar wens kunnen drukken. Samen kijken we naar kenmerkende beelden van uw dierbare, en hoe wij deze op de rouwkaart kunnen representeren. De rouwkaart wordt zo meer dan alleen een aankondiging.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Andere manieren van herinnering

Een andere blijvende herinnering aan uw dierbare is door de afscheidsbijeenkomst en de begrafenis in Hardenberg vast te laten leggen op beeld. Een rouwfotograaf neemt foto’s of een video van de bijeenkomst en de begrafenis, maar blijft hierbij zelf op de achtergrond. Dit is niet alleen fijn wanneer u de dag later op een rustiger moment wilt verwerken, maar ook wanneer familie of vrienden niet aanwezig kunnen zijn bij de begrafenis.

Dit kan bijvoorbeeld door ziekte, of omdat zij in het buitenland wonen en niet per direct terug naar Hardenberg kunnen. UGNA heeft contact met de beste rouwfotografen in Hardenberg en omgeving.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden in Hardenberg melden? Dan kunt u bellen naar 0800-0242526. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij komen dan meteen naar de overledene toe

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke hulp UGNA Uitvaartverzorging nog meer kan bieden voor een begrafenis in Hardenberg?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0524-515899, of stuur een mail naar info@ugna.nl.

begrafenis hardenberg